Başkan Keçeci’den Polis Haftası Mesajı

DENİZLİ 10.04.2021 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Keçeci’den Polis Haftası Mesajı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladıi.   “Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden itibaren vatan ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur.   Milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin 7/24 kamu düzeninin tesisi için tüm sorumluklarını yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladıi.

 

“Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden itibaren vatan ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur.

 

Milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin 7/24 kamu düzeninin tesisi için tüm sorumluklarını yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.