Çanakkale Tır’ı Çameli’ye geliyor

DENİZLİ 16.04.2021 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çanakkale Tır’ı Çameli’ye geliyor

Çanakkale Mobil Müzesi, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında ziyaretçilerini bekliyor.   Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale” ülküsüyle Çanakkale destanının ruhunu yaşatmak amacıyla hazırladığı mobil müze Çameli'ye geliyor   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Haziran 2020’de Ankara’dan uğurladığı “Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi” cepheden günümüze ulaşan savaş objelerini, askerleri betimleyen heykelleri ve çeşitli görsel içeriklerin yansıtıldığı ekranlarıyla ziyaretçilerine o günleri yeniden yaşatmayı amaçlıyor. Göz alıcı atmosferi, dış sesi ve tasarımlarıyla ilgi gören müze tırında korona virüs salgını nedeniyle gerekli tüm tedbirlerin de hassasiyetle alınmış durumda olduğu belirtildi.   ÖDÜLLER VERİLECEK Ziyaret sonrası müze ile alakalı düzenlenecek olan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler tablet ve bisiklet ile ödüllendirilecektir.

Çanakkale Mobil Müzesi, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında ziyaretçilerini bekliyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale” ülküsüyle Çanakkale destanının ruhunu yaşatmak amacıyla hazırladığı mobil müze Çameli'ye geliyor

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Haziran 2020’de Ankara’dan uğurladığı “Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi” cepheden günümüze ulaşan savaş objelerini, askerleri betimleyen heykelleri ve çeşitli görsel içeriklerin yansıtıldığı ekranlarıyla ziyaretçilerine o günleri yeniden yaşatmayı amaçlıyor. Göz alıcı atmosferi, dış sesi ve tasarımlarıyla ilgi gören müze tırında korona virüs salgını nedeniyle gerekli tüm tedbirlerin de hassasiyetle alınmış durumda olduğu belirtildi.

 

ÖDÜLLER VERİLECEK

Ziyaret sonrası müze ile alakalı düzenlenecek olan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler tablet ve bisiklet ile ödüllendirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.