Başkan Arslan, "23 Nisan'da Hep Birlikte İstiklal Marşı Söyleyelim”

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.04.2021 - 10:12, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:12
 

Başkan Arslan, "23 Nisan'da Hep Birlikte İstiklal Marşı Söyleyelim”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 21.00'da herkesi İstiklal Marşı okumaya davet etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101.yılını bu hafta kutlayacaklarını hatırlatan Çameli Belediye Başkanı Cengiz  Arslan, “Koronavirüsle mücadelemiz kararlılıkla devam ederken hayatımızı tamamen kaplamasına da izin vermeyeceğiz. Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101.yılını kutlayacağız”  dedi. EN GÜR ŞEKİLDE OKUYALIM Başkan Arslan, 23 Nisan’da saat 21.00’de balkonlarımıza, camlara çıkarak İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyalım demişti. Koronavirüs nedeniyle evlerimizden çıkamıyor olsak da, aynı saatte İstiklal Marşımızı hep beraber okuyarak bütün dünyaya birliğimizi, bütünlüğümüzü haykıralım. Koronavirüs bu coşkuyu yaşamamıza engel olmasın” dedi.   23 Nisan Akşamı  Çameli’de  milli egemenliğimizin 101. yılı nedeniyle Saat: 21.00'de tüm Çameli’de  balkonlarda İstiklal Marşı'nı büyük bir coşkuyla, büyük bir gururla, büyük bir inançla, yüreklerimizden gelen seslerle hep beraber söyleyelim ve milli egemenliğimizin 101. yılını bir kez daha kutlayalım. Milli egemenliğimizin 101. yılı kutlu olsun Türkiyem…”  
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 21.00'da herkesi İstiklal Marşı okumaya davet etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101.yılını bu hafta kutlayacaklarını hatırlatan Çameli Belediye Başkanı Cengiz  Arslan, “Koronavirüsle mücadelemiz kararlılıkla devam ederken hayatımızı tamamen kaplamasına da izin vermeyeceğiz. Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101.yılını kutlayacağız”  dedi.


EN GÜR ŞEKİLDE OKUYALIM


Başkan Arslan, 23 Nisan’da saat 21.00’de balkonlarımıza, camlara çıkarak İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyalım demişti. Koronavirüs nedeniyle evlerimizden çıkamıyor olsak da, aynı saatte İstiklal Marşımızı hep beraber okuyarak bütün dünyaya birliğimizi, bütünlüğümüzü haykıralım. Koronavirüs bu coşkuyu yaşamamıza engel olmasın” dedi.  


23 Nisan Akşamı  Çameli’de  milli egemenliğimizin 101. yılı nedeniyle Saat: 21.00'de tüm Çameli’de  balkonlarda İstiklal Marşı'nı büyük bir coşkuyla, büyük bir gururla, büyük bir inançla, yüreklerimizden gelen seslerle hep beraber söyleyelim ve milli egemenliğimizin 101. yılını bir kez daha kutlayalım. Milli egemenliğimizin 101. yılı kutlu olsun Türkiyem…”

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.