Belediye kiracılarından ücret almayacak

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.04.2021 - 10:08, Güncelleme: 29.04.2021 - 10:08
 

Belediye kiracılarından ücret almayacak

Çameli Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran, mülkiyeti Çameli Belediyesine ait işyerlerinden ve tezgah açmayan pazar esnafından kira almayacak.

Çameli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemiz, pandemi nedeniyle işleri olumsuz etkilenen ya da işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa bir kez daha destek oluyor.  Belediyemiz kendisine ait iş yerlerinde kiracı olarak bulunan esnaftan, pandemi dolayısıyla işyerlerinin kapalı kaldığı süre zarfında kira almayacak” ifadelerine yer verildi.   "ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"   Konuya ilişkin açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bu zorlu süreçte kiracılarımızın yanındayız. Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemizde yaşanan koronavirüsü salgını sebebi ve tam kapanma nedeni ile İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile faaliyetlerini durduran, belediyemizin kiracılarından işyerleri kapalı kaldığı süre boyunca ve pazarcı esnafımız kira ödemeyecektir.  Esnaf dostu belediye olarak pandemi sürecinde imkânlarımız ölçüsünde esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu süreci hep birlikte başaracak ve aşacağız” dedi.
Çameli Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran, mülkiyeti Çameli Belediyesine ait işyerlerinden ve tezgah açmayan pazar esnafından kira almayacak.

Çameli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemiz, pandemi nedeniyle işleri olumsuz etkilenen ya da işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa bir kez daha destek oluyor.  Belediyemiz kendisine ait iş yerlerinde kiracı olarak bulunan esnaftan, pandemi dolayısıyla işyerlerinin kapalı kaldığı süre zarfında kira almayacak” ifadelerine yer verildi.

 

"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bu zorlu süreçte kiracılarımızın yanındayız. Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemizde yaşanan koronavirüsü salgını sebebi ve tam kapanma nedeni ile İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile faaliyetlerini durduran, belediyemizin kiracılarından işyerleri kapalı kaldığı süre boyunca ve pazarcı esnafımız kira ödemeyecektir.   Esnaf dostu belediye olarak pandemi sürecinde imkânlarımız ölçüsünde esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu süreci hep birlikte başaracak ve aşacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.