Çameli’de Bahar Bir Başka Güzel

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.05.2021 - 16:45, Güncelleme: 21.05.2021 - 16:45
 

Çameli’de Bahar Bir Başka Güzel

Yeşil dokusu ile Denizli’nin en yeşil ilçesi olan Çameli’de, baharla birlikte ilçe çiçek açtı. Bahar mevsimi bir başka yaşandığı, ekipleri yeşilin tonlarının en güzel şekilde yansıdığı ilçede çalışmalarını dört mevsim aralıksız olarak sürdürüyor.

Baharın gelmesiyle birlikte ilçede bulunan tüm park ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları gerçekleştirildi farklı renklerdeki Kadife, kirli hanım çiçeği ve farekulağı çeşitli çiçeklerin oluşturduğu görsel güzellik, baharın güzelliğini yansıttı. ÇAMELİ ÇİCEK AÇTI Peyzaj ve Çiçeklendirme Çalışmaları kapsamında Yeşil alanlar ve parklara dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve Kamelyalar eklendi. Yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları ile ilçeye ayrı bir estetik kazandırıldı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ayrıca kavşak ve refüjlerin yanı sıra parklarımızdaki uygun alanlara da çiçek dikerek ilçemizi daha canlı hale getirdik. Dikilen çiçeklerin açmasıyla beraber şimdi her yer rengarenk oldu. Vatandaşlarımız yeşillenen ve çiçek açan parklarımızda stres atıp huzur bulacak. Bu çalışmalarda emeği geçen ekiplerimize teşekkür ediyorum.
Yeşil dokusu ile Denizli’nin en yeşil ilçesi olan Çameli’de, baharla birlikte ilçe çiçek açtı. Bahar mevsimi bir başka yaşandığı, ekipleri yeşilin tonlarının en güzel şekilde yansıdığı ilçede çalışmalarını dört mevsim aralıksız olarak sürdürüyor.

Baharın gelmesiyle birlikte ilçede bulunan tüm park ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları gerçekleştirildi farklı renklerdeki Kadife, kirli hanım çiçeği ve farekulağı çeşitli çiçeklerin oluşturduğu görsel güzellik, baharın güzelliğini yansıttı.

ÇAMELİ ÇİCEK AÇTI

Peyzaj ve Çiçeklendirme Çalışmaları kapsamında Yeşil alanlar ve parklara dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve Kamelyalar eklendi. Yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları ile ilçeye ayrı bir estetik kazandırıldı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ayrıca kavşak ve refüjlerin yanı sıra parklarımızdaki uygun alanlara da çiçek dikerek ilçemizi daha canlı hale getirdik. Dikilen çiçeklerin açmasıyla beraber şimdi her yer rengarenk oldu. Vatandaşlarımız yeşillenen ve çiçek açan parklarımızda stres atıp huzur bulacak. Bu çalışmalarda emeği geçen ekiplerimize teşekkür ediyorum.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.