Çameli’de Engeller Aşılıyor!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.05.2021 - 13:13, Güncelleme: 23.05.2021 - 13:13
 

Çameli’de Engeller Aşılıyor!

Çameli İlçesi, Kocaova Mahallesi’nde engelli vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yollara kilit parke döşendi.

Kocaova Mahallesi’nde ikamet eden engelli vatandaşın zorluk çekmemesi, bahçesinde ve yolunda tekerlekli sandalye ile sağlık ve güvenli bir şekilde rahatça dolaşabilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kilitli parke döşendi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. ÖNCELİK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN Herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi. O’NLAR MUTLU İSE BİZDE MUTLUYUZ Engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Başkan Arslan “Hemşerilerimizi bir nebze olsun mutlu edebiliyorsak, en büyük mutluluğu biz yaşıyoruz demektir. Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da her zaman hizmet vermeye devam edecek."  Yapılan hizmetten dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.
Çameli İlçesi, Kocaova Mahallesi’nde engelli vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yollara kilit parke döşendi.

Kocaova Mahallesi’nde ikamet eden engelli vatandaşın zorluk çekmemesi, bahçesinde ve yolunda tekerlekli sandalye ile sağlık ve güvenli bir şekilde rahatça dolaşabilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kilitli parke döşendi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

ÖNCELİK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN

Herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi.

O’NLAR MUTLU İSE BİZDE MUTLUYUZ

Engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Başkan Arslan “Hemşerilerimizi bir nebze olsun mutlu edebiliyorsak, en büyük mutluluğu biz yaşıyoruz demektir. Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da her zaman hizmet vermeye devam edecek."  Yapılan hizmetten dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.