DSİ 21.Bölge Müdüründen Başkan Arslan’a Ziyaret

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.05.2021 - 11:35, Güncelleme: 26.05.2021 - 11:35
 

DSİ 21.Bölge Müdüründen Başkan Arslan’a Ziyaret

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter ile birlikte olduğu heyet, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Ziyaret kapsamında Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Bölge Müdürü Göktuğ İlter, müdür yardımcısı Mehmet İskender, şube müdürlerinden oluşan heyet ve Başkan Cengiz Arslan katıldı. Toplantıda Çameli’de devam eden sulama yatırımları ve gerçekleşecek olan çalışmalar ile ilgili istişare ve fikir alış-verişi yapıldı. YERİNDE İNCELEME Çameli sınırlarında bulunan Paşa Deresi ve Başbakan Deresi ıslah çalışmaları ve Yeni Mahalle’ye yapılacak olan gölet alanların yeri tespit edildi. İhaleleri tamamlanarak çalışmalarına başlanacak olan Çameli Cumaalanı Göleti ve Çameli Güzelyurt Gölet sahaları ve imatları tamamlanan ıslah kanalları ile Çameli köprüsünde yerinde incelemelerde bulunuldu. BÜYÜK PROJELER İLE DEĞİŞİM Başkan Arslan; “İlçemizin marka ve yaşanabilir bir ilçe olması hedefiyle bütün gücümüzle çalışıyoruz. Gerek DSİ 21.Bölge Müdürlüğümüz, gerek diğer kurumlarımız taşın altına ellerini koyuyorlar. Hizmet çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ilçemizde hayata geçecek olan projeler ile bir değişim sürecine girdi. Gelecek nesillerimiz, çocuklarımız daha modern, yaşam standartları yüksek bir şehirde yaşayacak. Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır. Çameli ilçemizde yapılmakta olan ve planlanan yatırımlar için ilçemize  gelen bölge müdürümüze ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemizde bugüne DSİ tarafından gerçekleşen ve yapılacak olan yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Grup Başkan Vekili, Av. Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, DSİ Genel Müdür V. Kaya Yıldız, Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Sn. Göktuğ İlter’ ‘e teşekkür ederiz” dedi.
Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter ile birlikte olduğu heyet, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Ziyaret kapsamında Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Bölge Müdürü Göktuğ İlter, müdür yardımcısı Mehmet İskender, şube müdürlerinden oluşan heyet ve Başkan Cengiz Arslan katıldı. Toplantıda Çameli’de devam eden sulama yatırımları ve gerçekleşecek olan çalışmalar ile ilgili istişare ve fikir alış-verişi yapıldı.

YERİNDE İNCELEME

Çameli sınırlarında bulunan Paşa Deresi ve Başbakan Deresi ıslah çalışmaları ve Yeni Mahalle’ye yapılacak olan gölet alanların yeri tespit edildi. İhaleleri tamamlanarak çalışmalarına başlanacak olan Çameli Cumaalanı Göleti ve Çameli Güzelyurt Gölet sahaları ve imatları tamamlanan ıslah kanalları ile Çameli köprüsünde yerinde incelemelerde bulunuldu.

BÜYÜK PROJELER İLE DEĞİŞİM

Başkan Arslan; “İlçemizin marka ve yaşanabilir bir ilçe olması hedefiyle bütün gücümüzle çalışıyoruz. Gerek DSİ 21.Bölge Müdürlüğümüz, gerek diğer kurumlarımız taşın altına ellerini koyuyorlar. Hizmet çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ilçemizde hayata geçecek olan projeler ile bir değişim sürecine girdi. Gelecek nesillerimiz, çocuklarımız daha modern, yaşam standartları yüksek bir şehirde yaşayacak. Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır. Çameli ilçemizde yapılmakta olan ve planlanan yatırımlar için ilçemize  gelen bölge müdürümüze ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

İlçemizde bugüne DSİ tarafından gerçekleşen ve yapılacak olan yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Grup Başkan Vekili, Av. Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, DSİ Genel Müdür V. Kaya Yıldız, Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Sn. Göktuğ İlter’ ‘e teşekkür ederiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.