Çameli’de “Hayat Boyu Öğrenme" Haftası Etkinliği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.06.2021 - 18:32, Güncelleme: 03.06.2021 - 18:32
 

Çameli’de “Hayat Boyu Öğrenme" Haftası Etkinliği

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle 1-7 Haziran “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” çeşitli etkinliklerle açıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından Folklor Gösterisi ile gerçekleştirilen açılışta kursiyerler tarafından da bir sergi düzenlendi. Halk eğitim çalışmalarından oluşan serginin de yer aldığı açılış programına Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü, Çameli Halk Eğitim kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı “ETKİNLİK HAYIRLI OLSUN” Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal,  kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği programda Halk eğitim kurslarına devam eden küçük kursiyerlerden oluşan halk oyunları ekibinin gerçekleştirdiği halk oyunu gösterileri izleyenlerden büyük beğeni aldı. Etkinliğin, el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşlarımızın beğenisine sunulması için bir fırsat olacağına değinen Uysal Bu yıl gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hayri Dev Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerin ardından halk eğitim kursiyerlerinin ve öğretmenlerinin bir yıl boyunca emek verdiği birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı serginin gezilmesiyle program son buldu.. Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek olan Hayat Boyu Öğrenme haftası 7 Hazirana kadar sürecek.  
Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle 1-7 Haziran “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” çeşitli etkinliklerle açıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından Folklor Gösterisi ile gerçekleştirilen açılışta kursiyerler tarafından da bir sergi düzenlendi. Halk eğitim çalışmalarından oluşan serginin de yer aldığı açılış programına Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü, Çameli Halk Eğitim kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı

“ETKİNLİK HAYIRLI OLSUN”

Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal,  kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği programda Halk eğitim kurslarına devam eden küçük kursiyerlerden oluşan halk oyunları ekibinin gerçekleştirdiği halk oyunu gösterileri izleyenlerden büyük beğeni aldı. Etkinliğin, el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşlarımızın beğenisine sunulması için bir fırsat olacağına değinen Uysal Bu yıl gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Hayri Dev Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerin ardından halk eğitim kursiyerlerinin ve öğretmenlerinin bir yıl boyunca emek verdiği birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı serginin gezilmesiyle program son buldu.. Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek olan Hayat Boyu Öğrenme haftası 7 Hazirana kadar sürecek.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.