Göveçlik'te dokuma atölyesinde yangın!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.06.2021 - 10:35, Güncelleme: 05.06.2021 - 10:42
 

Göveçlik'te dokuma atölyesinde yangın!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde dokuma atölyesinde meydana gelen yangın korku ve paniğe neden oldu.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Göveçlik Mahallesi’nde bir dokuma atölyesinde meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre, nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı fabrikadan dumanlar yükselmeye başladı. İç kısmında başlayan yangına önce çalışanlar ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında söndürülme işlemi devam ediyor.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde dokuma atölyesinde meydana gelen yangın korku ve paniğe neden oldu.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Göveçlik Mahallesi’nde bir dokuma atölyesinde meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre, nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı fabrikadan dumanlar yükselmeye başladı. İç kısmında başlayan yangına önce çalışanlar ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında söndürülme işlemi devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.