Montajlama sırasında parmağına vida saplandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.06.2021 - 15:13, Güncelleme: 12.06.2021 - 15:13
 

Montajlama sırasında parmağına vida saplandı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nden olan Ferhat Sınaver, çalışmak için gittiği Çankırı’da geçirdiği iş kazası sonucu parmağına vida saplandı.

Ferhat Sınaver (31) Çankırı’da çalıştığı sırada, matkapla vida montajlama yaptığı esnada geçirdiği iş kazası sonucu yüzük parmağına vida saplandı. Kaza sonrası parmağındaki vida ile birlikte Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sınaver, yapılan müdahale ile parmağındaki vida çıkarıldı. Tedavisi tamamlanan Sınaver daha sonra taburcu edildi. Ferhat Sınaver; “ Matkapla vidalama yaparken bir anda oldu. Nasıl olduğunu anlayamadım. Daha sonra hastaneye kaldırıldım. Çok şükür kemiğe denk gelmemiş, etimi delip geçmiş. Doktorların müdahalesi ile vida parmağımdan çıkarıldı. İstirahat için memleketim Çameli’ye geldim. İyileştikten sonra görevimin başına tekrar döneceğim” dedi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nden olan Ferhat Sınaver, çalışmak için gittiği Çankırı’da geçirdiği iş kazası sonucu parmağına vida saplandı.

Ferhat Sınaver (31) Çankırı’da çalıştığı sırada, matkapla vida montajlama yaptığı esnada geçirdiği iş kazası sonucu yüzük parmağına vida saplandı. Kaza sonrası parmağındaki vida ile birlikte Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sınaver, yapılan müdahale ile parmağındaki vida çıkarıldı. Tedavisi tamamlanan Sınaver daha sonra taburcu edildi.

Ferhat Sınaver; “ Matkapla vidalama yaparken bir anda oldu. Nasıl olduğunu anlayamadım. Daha sonra hastaneye kaldırıldım. Çok şükür kemiğe denk gelmemiş, etimi delip geçmiş. Doktorların müdahalesi ile vida parmağımdan çıkarıldı. İstirahat için memleketim Çameli’ye geldim. İyileştikten sonra görevimin başına tekrar döneceğim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.