Çameli 'de sağanak yağış sele yol açtı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.06.2021 - 16:08, Güncelleme: 20.06.2021 - 16:11
 

Çameli 'de sağanak yağış sele yol açtı

Denizli’nin Çameli ilçesinde sağanak yağış kısa süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Dolu ve sağanak yağış nedeniyle sel nedeniyle ekili alanlar zarar gördü.

Çameli ilçesinde aşırı yağıştan dolayı Yaylapınar ve Kalınkoz Mahallesi'nde biriken sular ova arazilerine sel olarak geldi. Yaylapınar Kalınkoz Mahalleleri arasındaki Yarbaşı Mevkisi'ni sel götürdü. Öğleden sonra bastıran dolu ve sağanak yağış sonrası dağlık alanda biriken sular ovadaki arazileri bastı. Sel nedeniyle traktörlerin hareket etmesine engel olurken vatandaşlar ulaşımda zor anlar yaşadı.   Yaşanan sel felaketinde can kaybı yaşanmazken ekili alanlardaki tütün ve mısır tarlalarında zarara sebep oldu.  Aynı saatlerde Çameli Güzelyurt Mahallesindeki derelerde sel suları oluştuğu öğrenildi. Öte yandan Acıpayam da da etkili olan doğu yağışı ekinlere zarar verddiği belirtildi. Eskiköy Mahallesi'nde etkili olan dolu yağışı nedeniyle ekinler de büyük zarar meydana geldiği belirtidli.
Denizli’nin Çameli ilçesinde sağanak yağış kısa süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Dolu ve sağanak yağış nedeniyle sel nedeniyle ekili alanlar zarar gördü.

Çameli ilçesinde aşırı yağıştan dolayı Yaylapınar ve Kalınkoz Mahallesi'nde biriken sular ova arazilerine sel olarak geldi. Yaylapınar Kalınkoz Mahalleleri arasındaki Yarbaşı Mevkisi'ni sel götürdü. Öğleden sonra bastıran dolu ve sağanak yağış sonrası dağlık alanda biriken sular ovadaki arazileri bastı. Sel nedeniyle traktörlerin hareket etmesine engel olurken vatandaşlar ulaşımda zor anlar yaşadı.

 

Yaşanan sel felaketinde can kaybı yaşanmazken ekili alanlardaki tütün ve mısır tarlalarında zarara sebep oldu.  Aynı saatlerde Çameli Güzelyurt Mahallesindeki derelerde sel suları oluştuğu öğrenildi. Öte yandan Acıpayam da da etkili olan doğu yağışı ekinlere zarar verddiği belirtildi. Eskiköy Mahallesi'nde etkili olan dolu yağışı nedeniyle ekinler de büyük zarar meydana geldiği belirtidli.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.