Denizli’de molotof atılan otomobilde yangın çıktı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.06.2021 - 08:47, Güncelleme: 26.06.2021 - 08:47
 

Denizli’de molotof atılan otomobilde yangın çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iddialara göre park halindeki bir otomobile kişi veya kişiler tarafından atılan Molotof nedeniyle yangın çıktı.

Olay, gece saat 01.50 sıralarında Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın önündeki park halindeki otomobile, iddialara göre kişi veya kişiler tarafından atılan molotofun patlaması üzerine mahalleli büyük bir gürültüyle uyandı. Korku ve panikle dışarıya çıkan mahalleli, otomobilin kundaklandığını gördü. Vatandaşların müdahale ettiği araç yangını 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine 2 itfaiye aracı ve 4 araç polis ekibi geldiği belirtildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri otomobil yangınını kısa sürede söndürdü. Yangın nedeniyle otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis kundaklama olayı ile ilgili çalışma başlattı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iddialara göre park halindeki bir otomobile kişi veya kişiler tarafından atılan Molotof nedeniyle yangın çıktı.

Olay, gece saat 01.50 sıralarında Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın önündeki park halindeki otomobile, iddialara göre kişi veya kişiler tarafından atılan molotofun patlaması üzerine mahalleli büyük bir gürültüyle uyandı.

Korku ve panikle dışarıya çıkan mahalleli, otomobilin kundaklandığını gördü. Vatandaşların müdahale ettiği araç yangını 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine 2 itfaiye aracı ve 4 araç polis ekibi geldiği belirtildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri otomobil yangınını kısa sürede söndürdü.

Yangın nedeniyle otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis kundaklama olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.