Acıpayam’da yapı ustası ölü olarak bulundu

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.07.2021 - 08:00, Güncelleme: 29.07.2021 - 08:00
 

Acıpayam’da yapı ustası ölü olarak bulundu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 46 yaşındaki adam evin eklentisinde kardeşi tarafından ölü olarak bulundu.

Olay Acıpayam İlçesi Yazır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisinden sabah saatlerinden itibaren tüm aramalara rağmen haber alınamayan 46 yaşındaki Abdurrahman D. daha sonra kardeşi tarafından evin eklentisinde cansız halde yerde yatarken bulundu. Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Abdurrahman D’nin öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen şahsın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Abdurrahman D’nin kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak. Öte yandan, mahalle halkı tarafından sevilen biri olduğu ve yapı ustalığı yaptığı belirtilen Abdurrahman D’nin ölümü hakkında soruşturma başlatıldı. Kaynak:Acıpayamgazetesi
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 46 yaşındaki adam evin eklentisinde kardeşi tarafından ölü olarak bulundu.

Olay Acıpayam İlçesi Yazır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisinden sabah saatlerinden itibaren tüm aramalara rağmen haber alınamayan 46 yaşındaki Abdurrahman D. daha sonra kardeşi tarafından evin eklentisinde cansız halde yerde yatarken bulundu.

Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Abdurrahman D’nin öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen şahsın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Abdurrahman D’nin kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

Öte yandan, mahalle halkı tarafından sevilen biri olduğu ve yapı ustalığı yaptığı belirtilen Abdurrahman D’nin ölümü hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Acıpayamgazetesi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.