Buldan Yaylası’nda orman yangını!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.08.2021 - 10:53, Güncelleme: 01.08.2021 - 10:53
 

Buldan Yaylası’nda orman yangını!

Denizli’de Buldan Yaylası’nda ormanlık alanda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Ekiplerin müdahalesi sonucu orman yangını kontrol altına alındı. İddialara göre şüphelilerin beyaz renkte şahin araçta bulunan 2 kişi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Kaşıkçı Mahallesi ve Buldan Yaylası arasındaki çam ormanlarının bulunduğu alanda başlayan orman yangını oradan geçen aile tarafından fark edildi. Küçük çapta başlayan yangına müdahale edemeyen vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangın korku ve paniğe neden oldu. Orman Bölge Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerinin yangın yerine gelmesi üzerine yangına müdahale edilerek büyümeden kontrol altına alındı. 4 dekar alanın yandığı yangın anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaşın görüntülerine yansıyan olayda, bölgedeki vatandaşların korku ve paniği seslerine yansıdı. Öte yandan orman yangının sabotaj sonucu çıktığını ve şüpheli 2 kişinin beyaz renkte şahin marka otomobil olduğu iddia edildi.
Denizli’de Buldan Yaylası’nda ormanlık alanda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Ekiplerin müdahalesi sonucu orman yangını kontrol altına alındı. İddialara göre şüphelilerin beyaz renkte şahin araçta bulunan 2 kişi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Kaşıkçı Mahallesi ve Buldan Yaylası arasındaki çam ormanlarının bulunduğu alanda başlayan orman yangını oradan geçen aile tarafından fark edildi. Küçük çapta başlayan yangına müdahale edemeyen vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangın korku ve paniğe neden oldu. Orman Bölge Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerinin yangın yerine gelmesi üzerine yangına müdahale edilerek büyümeden kontrol altına alındı.

4 dekar alanın yandığı yangın anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaşın görüntülerine yansıyan olayda, bölgedeki vatandaşların korku ve paniği seslerine yansıdı. Öte yandan orman yangının sabotaj sonucu çıktığını ve şüpheli 2 kişinin beyaz renkte şahin marka otomobil olduğu iddia edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.