Hasta yakınından güvenlik görevlisine saldırı!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.08.2021 - 11:06, Güncelleme: 04.08.2021 - 11:43
 

Hasta yakınından güvenlik görevlisine saldırı!

Denizli Servergazi Hastanesi’nde bu sabah yaşanan olayda, acil serviste görevli, güvenlik görevlisi bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan güvenlik görevlisini darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Olay bu sabah Servergazi Devlet Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; trafik kazası sonucu hafif yaralanan kişi Servergazi Devlet Hastanesi’ne getirildi. Acil serviste ayakta tedavisi tamamlanan yaralının taburcu işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğu sırada hasta yakını H.A. isimli şahısta oraya geldi. Acil serviste yoğunluğun artması sonucu güvenlik görevlisi Y.P. hatsa yakın H.A’ya kibarca dışarı çıkması gerektiğini ifade etmesi üzerine, olayı gören başka hasta yakınlarının ifadesine göre, aniden güvenlik görevlisine saldırdığı belirtildi. Güvenlik görevlisine birkaç yumruk attıktan sonra saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ani darbelerle neye uğradığını şaşıran güvenlik görevlisi daha sonra durumu amirlerine bilgi verdi. Yaşanan olay polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görevlisini darp ederek kaçan hasta yakınını yakalamak için çalışma başlattı.
Denizli Servergazi Hastanesi’nde bu sabah yaşanan olayda, acil serviste görevli, güvenlik görevlisi bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan güvenlik görevlisini darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Olay bu sabah Servergazi Devlet Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; trafik kazası sonucu hafif yaralanan kişi Servergazi Devlet Hastanesi’ne getirildi. Acil serviste ayakta tedavisi tamamlanan yaralının taburcu işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğu sırada hasta yakını H.A. isimli şahısta oraya geldi.

Acil serviste yoğunluğun artması sonucu güvenlik görevlisi Y.P. hatsa yakın H.A’ya kibarca dışarı çıkması gerektiğini ifade etmesi üzerine, olayı gören başka hasta yakınlarının ifadesine göre, aniden güvenlik görevlisine saldırdığı belirtildi. Güvenlik görevlisine birkaç yumruk attıktan sonra saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Ani darbelerle neye uğradığını şaşıran güvenlik görevlisi daha sonra durumu amirlerine bilgi verdi. Yaşanan olay polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görevlisini darp ederek kaçan hasta yakınını yakalamak için çalışma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.