Komandolar Denizli Dağlarında!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.08.2021 - 11:10, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:10
 

Komandolar Denizli Dağlarında!

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, orman yangınları ile mücadele ve alınan önleyici tedbirler kapsamında; Jandarma asayiş komando bölüğü ormanlık alanlara yerleşti.

Honaz Dağı Milli Parkı’nda 5 Ağustos’ta çıkan orman yangınına ekiplerin erken müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürülmüştü. Aynı gün içerisinde Honaz Dağı Milli Park alanında muhtemel yangınları önlemek maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma asayiş komando bölüğünce gerekli emniyet tedbirleri alındı. Bölgede kuş uçurtmayan komando birlikleri, yangına sebebiyet verebilecek şişe,cam parçası ve benzeri maddeleri toplayarak yangına sebebiyet verebilecek riski ortadan kaldırdı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, orman yangınları ile mücadele ve alınan önleyici tedbirler kapsamında; Jandarma asayiş komando bölüğü ormanlık alanlara yerleşti.

Honaz Dağı Milli Parkı’nda 5 Ağustos’ta çıkan orman yangınına ekiplerin erken müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürülmüştü. Aynı gün içerisinde Honaz Dağı Milli Park alanında muhtemel yangınları önlemek maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma asayiş komando bölüğünce gerekli emniyet tedbirleri alındı.

Bölgede kuş uçurtmayan komando birlikleri, yangına sebebiyet verebilecek şişe,cam parçası ve benzeri maddeleri toplayarak yangına sebebiyet verebilecek riski ortadan kaldırdı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.