Buldan’da hırsız iki kardeşi Jandarma kıskıvrak yakaladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.08.2021 - 09:51, Güncelleme: 11.08.2021 - 09:51
 

Buldan’da hırsız iki kardeşi Jandarma kıskıvrak yakaladı

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde meydana gelen işyerinde hırsızlık olayı ile ilgili JASAT timlerinin çalışması sonucu 2 kardeş kıskıvrak yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızlık olayları ile ilgili olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Buldan ilçesinde meydana gelen, iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalarda, hırsızlık olayına karışan iki kardeş G.U ve K.U olduğu tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) timleri ve Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışması ile düzenlenen operasyonda 2 şahıs, olayda kullandıkları araç ile birlikte yakalandı. Düzenlenen operasyonda yakalanan 2 kardeş karakolda alınan ifadelerinin ardından adli işlemlerinin yapılması maksadıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.
Denizli’nin Buldan İlçesi’nde meydana gelen işyerinde hırsızlık olayı ile ilgili JASAT timlerinin çalışması sonucu 2 kardeş kıskıvrak yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızlık olayları ile ilgili olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Buldan ilçesinde meydana gelen, iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalarda, hırsızlık olayına karışan iki kardeş G.U ve K.U olduğu tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) timleri ve Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışması ile düzenlenen operasyonda 2 şahıs, olayda kullandıkları araç ile birlikte yakalandı.

Düzenlenen operasyonda yakalanan 2 kardeş karakolda alınan ifadelerinin ardından adli işlemlerinin yapılması maksadıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.