Denizli’de koronavirüs acı üstüne acı yaşattı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.08.2021 - 17:48, Güncelleme: 14.08.2021 - 18:00
 

Denizli’de koronavirüs acı üstüne acı yaşattı

Denizli’de koronavirüs acı üstüne acı yaşattı. Çameli İlçesi’nde dün vefat eden ve bugün toprağa verilen Abbas Sönmez’in ardından eşi Havvana Sönmez de koronavirüsten bugün hayatını kaybetti.

Çameli İlçesi’nde ikamet eden Abbas Sönmez, eşi Havvana Sönmez yakalandıkları koronavirüs salgınından dolayı Servergazi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Tedavileri devam eden çiftten Abbas Sönmez (75) dün hayatını kaybederek bugün İmamalar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Aile bu acı ile yaşarken bugün ikinci acı ise Havvana Sönmez’den (77) geldi. Eşi Abbas Sönmez’in toprağa verilmesinin ardından Havvana Sönmezi’n acı haberi ile sarsılan aile acı üstüne acı yaşadı. Havvana Sönmez’in cenazesi bugün akşam 19.00’da kılınacak cenaze namazının ardından İmamalar Mezarlığı’ndan toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan aile den bazı kişilerin de yoğun bakımda yattığı ve bir kısmının da karantinada olduğu iddia edildi.
Denizli’de koronavirüs acı üstüne acı yaşattı. Çameli İlçesi’nde dün vefat eden ve bugün toprağa verilen Abbas Sönmez’in ardından eşi Havvana Sönmez de koronavirüsten bugün hayatını kaybetti.

Çameli İlçesi’nde ikamet eden Abbas Sönmez, eşi Havvana Sönmez yakalandıkları koronavirüs salgınından dolayı Servergazi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Tedavileri devam eden çiftten Abbas Sönmez (75) dün hayatını kaybederek bugün İmamalar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Aile bu acı ile yaşarken bugün ikinci acı ise Havvana Sönmez’den (77) geldi. Eşi Abbas Sönmez’in toprağa verilmesinin ardından Havvana Sönmezi’n acı haberi ile sarsılan aile acı üstüne acı yaşadı.

Havvana Sönmez’in cenazesi bugün akşam 19.00’da kılınacak cenaze namazının ardından İmamalar Mezarlığı’ndan toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan aile den bazı kişilerin de yoğun bakımda yattığı ve bir kısmının da karantinada olduğu iddia edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.