Denizlispor 3 isimi transfer ettiğini açıkladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2021 - 11:03, Güncelleme: 20.08.2021 - 11:03
 

Denizlispor 3 isimi transfer ettiğini açıkladı

Denizlispor’da transfer yasağının ardından atağa geçti. Kulüpten yapılan açıklamada, Denizlispor’un eski file bekçisi Adam Stachowiak ile orta saha oyuncuları Okan Derici ve Ogenyi Onazi ile anlaştıkları belirtildi.

Denizlispor Kulübü twietter hesabından yapılan paylaşımın ardından heyecanlanan taraftarlar, transferi gerçekleşecek yeni futbolcular hakkında yorum yapılırken, paylaşımın ardından kulüpten yapılan son dakika açıklama ile 3 isim netleşti. 20 Ağustos’ta transfer yasağının yeniden uygulanacağını açıklayan Başkan Mehmet Uz ve ekibi 2-3 günlük sessizliğini bozarak üst üste yapılan transferleri açıkladı. Gün içerisinde yeni transferlerinde açıklanacağı bilgisi verildi. Denizlispor’da önceki sezon oynayan ve sezon ortasında çeşitli nedenlerle sözleşmesi fesh edilen file bekçisi Adam Stachowiak ile birlikte Okan Derici ve Ogenyi Onazi ile anlaştığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kulübümüz, son olarak Altay forması giyen 34 yaşındaki kaleci Adam Stachowiak ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Ümraniyespor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Derici ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. FK Žalgiris forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Adam Stachowiak, Okan Derici ve Ogenyi Onazi'ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.
Denizlispor’da transfer yasağının ardından atağa geçti. Kulüpten yapılan açıklamada, Denizlispor’un eski file bekçisi Adam Stachowiak ile orta saha oyuncuları Okan Derici ve Ogenyi Onazi ile anlaştıkları belirtildi.

Denizlispor Kulübü twietter hesabından yapılan paylaşımın ardından heyecanlanan taraftarlar, transferi gerçekleşecek yeni futbolcular hakkında yorum yapılırken, paylaşımın ardından kulüpten yapılan son dakika açıklama ile 3 isim netleşti. 20 Ağustos’ta transfer yasağının yeniden uygulanacağını açıklayan Başkan Mehmet Uz ve ekibi 2-3 günlük sessizliğini bozarak üst üste yapılan transferleri açıkladı. Gün içerisinde yeni transferlerinde açıklanacağı bilgisi verildi.

Denizlispor’da önceki sezon oynayan ve sezon ortasında çeşitli nedenlerle sözleşmesi fesh edilen file bekçisi Adam Stachowiak ile birlikte Okan Derici ve Ogenyi Onazi ile anlaştığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kulübümüz, son olarak Altay forması giyen 34 yaşındaki kaleci Adam Stachowiak ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Ümraniyespor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Derici ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. FK Žalgiris forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Adam Stachowiak, Okan Derici ve Ogenyi Onazi'ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.