Denizli depremle sallandı!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.09.2021 - 12:26, Güncelleme: 03.09.2021 - 12:26
 

Denizli depremle sallandı!

Denizli’de merkez üssü Honaz İlçesi Kocabaş'ta saat 12.17’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada, merkez üssü Honaz İlçesi Kocabaş'ta saat 12.17’de 3.8 büyüklüğünde, derinliği 13.7 kilomtre olan depremin meydana geldiğini duyurdu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise; Honaz Kocabaş'ta meydana gelen depremin 3,6 büyüklüğünde derinlik ice 1.6 kilometre olarak duyurdu. Kısa süreli küçük sarsıntı ile başlayan deprem son 3 saniyede büyük sarsıntı ile sonlanması vatandaşlarda paniğe neden oldu.
Denizli’de merkez üssü Honaz İlçesi Kocabaş'ta saat 12.17’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada, merkez üssü Honaz İlçesi Kocabaş'ta saat 12.17’de 3.8 büyüklüğünde, derinliği 13.7 kilomtre olan depremin meydana geldiğini duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise; Honaz Kocabaş'ta meydana gelen depremin 3,6 büyüklüğünde derinlik ice 1.6 kilometre olarak duyurdu.

Kısa süreli küçük sarsıntı ile başlayan deprem son 3 saniyede büyük sarsıntı ile sonlanması vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.