Başkan Arslan’dan vatandaşlara Cumhuriyet Bayramı çağrısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.10.2021 - 09:09, Güncelleme: 28.10.2021 - 09:09
 

Başkan Arslan’dan vatandaşlara Cumhuriyet Bayramı çağrısı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına vatandaşlarında balkon ve camlardan eşlik etmesi çağrısında bulundu.

BAŞKAN ARSLAN’DAN BAYRAK HASSASİYETİ Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’nın Çameli’de tüm coşkusuyla kutlanması için tüm cadde ve sokakların bayraklarla donatılması için çağrıda bulundu. Başkan Arslan  Cumhuriyet  Bayramımızın heyecanına ortak olmak için tüm hemşehrilerimizi balkon ve pencerelerine ay yıldızlı al bayrağımızı asmaya davet ediyoruz. Vatandaşları balkon ve camlarına şanlı Türk bayrağı asma çağrısında bulunan  Başkan Arslan, “Büyük Önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun” dedi. FENER ALAYINA DAVET Başkan Arslan, “29 Ekim  Günü saat 18: 00’da İlçe Emniyeti  Önünden Fener Alayı  yapılacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve bağımsızlığında önemli yeri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda tüm hemşerilerimizle beraber kutlamak için araç ve bayrakları ile bekliyoruz” dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına vatandaşlarında balkon ve camlardan eşlik etmesi çağrısında bulundu.

BAŞKAN ARSLAN’DAN BAYRAK HASSASİYETİ

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’nın Çameli’de tüm coşkusuyla kutlanması için tüm cadde ve sokakların bayraklarla donatılması için çağrıda bulundu. Başkan Arslan  Cumhuriyet  Bayramımızın heyecanına ortak olmak için tüm hemşehrilerimizi balkon ve pencerelerine ay yıldızlı al bayrağımızı asmaya davet ediyoruz.

Vatandaşları balkon ve camlarına şanlı Türk bayrağı asma çağrısında bulunan  Başkan Arslan, “Büyük Önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun” dedi.

FENER ALAYINA DAVET

Başkan Arslan, “29 Ekim  Günü saat 18: 00’da İlçe Emniyeti  Önünden Fener Alayı  yapılacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve bağımsızlığında önemli yeri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda tüm hemşerilerimizle beraber kutlamak için araç ve bayrakları ile bekliyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.