Denizli İİMEK 4. Olağan Toplantısı yapıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.10.2021 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2021 - 16:38
 

Denizli İİMEK 4. Olağan Toplantısı yapıldı

Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2021 yılı 4. Olağan Toplantısı yapıldı.

Denizli’nin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2021 Yılı 4. Olağan toplantısı Vali Yardımcısı Hakkı Ünal’ın başkanlığında zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Mahmut Gürhan,  GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. İstihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, işgücü piyasası verileriyle Denizli İŞKUR’un faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi. GEKA Genel Sekreteri Akdoğan, “Genç İstihdamın Artırılması” için yaptıkları çalışmalar hakkında Kurul Üyelerini bilgilendirdi. Tekliflerinin görüşülmesi ile devam eden toplantı, Kurul Üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.
Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2021 yılı 4. Olağan Toplantısı yapıldı.

Denizli’nin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2021 Yılı 4. Olağan toplantısı Vali Yardımcısı Hakkı Ünal’ın başkanlığında zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Mahmut Gürhan,  GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

İstihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, işgücü piyasası verileriyle Denizli İŞKUR’un faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.

GEKA Genel Sekreteri Akdoğan, “Genç İstihdamın Artırılması” için yaptıkları çalışmalar hakkında Kurul Üyelerini bilgilendirdi.

Tekliflerinin görüşülmesi ile devam eden toplantı, Kurul Üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.