Denizli’de faili meçhul işyeri hırsızlığının şüphelileri yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.11.2021 - 15:37, Güncelleme: 11.11.2021 - 15:40
 

Denizli’de faili meçhul işyeri hırsızlığının şüphelileri yakalandı

Denizli’nin Çal ve Çivril ilçesinde meydana gelen faili meçhul iş yeri hırsızlık olaylarının şüphelisi 3 kişi yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca Çal ve Çivril ilçelerinde meydana gelen faili meçhul iş yerinden hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmada jandarmanın dedektifleri  Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) sabaha karşı 3 evde yaptıkları aramada olaya karışan İ.K., A.S. ve M.A.Ö. isimli 3 şüpheli gözaltına aldı.  Son 15 gün içerisinde meydana gelen 2 faili meçhul iş yerinden hırsızlık olayı düzenlenen operasyonla aydınlatıldı. Gözaltına alınan  İ.K., A.S. ve M.A.Ö. yasal işlemlerin yapılması maksadıyla adliyeye sevk edildi.
Denizli’nin Çal ve Çivril ilçesinde meydana gelen faili meçhul iş yeri hırsızlık olaylarının şüphelisi 3 kişi yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca Çal ve Çivril ilçelerinde meydana gelen faili meçhul iş yerinden hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturmada jandarmanın dedektifleri  Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) sabaha karşı 3 evde yaptıkları aramada olaya karışan İ.K., A.S. ve M.A.Ö. isimli 3 şüpheli gözaltına aldı.  Son 15 gün içerisinde meydana gelen 2 faili meçhul iş yerinden hırsızlık olayı düzenlenen operasyonla aydınlatıldı.

Gözaltına alınan  İ.K., A.S. ve M.A.Ö. yasal işlemlerin yapılması maksadıyla adliyeye sevk edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.