Çameli Belediyesi Antalya Cityexpo Fuarında

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.11.2021 - 10:24, Güncelleme: 12.11.2021 - 10:36
 

Çameli Belediyesi Antalya Cityexpo Fuarında

Çameli Belediyesi, ilçenin tanıtımı için büyük öneme sahip olan fuarlarda da yer alıyor. Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Çameli Belediyesi de yer aldı.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle turizmin yeni gözbebeklerinden olan Çameli’nin tanıtımı için Çameli Belediyesi önemli bir fuara adını yazdırdı. Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Çemeli Belediyesi standı da renk kattı. Her yıl farklı bir tema ile ziyaretçilerle buluşan fuar bu yıl "İnsan ve Çevre" temasıyla sunulacak. Fuarda firmalar, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park ve bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunuyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun açılış törenine katıldı. Büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinin de yer aldığı fuarda Çameli Belediyesi standı en çok ilgi gören noktalardan biri olurken, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, birçok il ve ilçe belediye başkanları ve fuara katılan firmaların temsilcilerini ağırladı. Fuarda Çameli’nin tanıtımı için hazırlanan dergilerle ilçenin tarihi yapısı, turizm alanında ki etkisi ve yetiştirilen bitkilerinin önemi anlatıldı. Başta turizm alanında Yamaç paraşütü, bisiklet parkuru, Taş konaklar, kanyonları ile önemli konuma sahip ilçede, yetiştirilen bitkileriyle meşhur fasulyesi, cevizi ve örtü altı yetiştirilen domatesleri de tanıtıldı.
Çameli Belediyesi, ilçenin tanıtımı için büyük öneme sahip olan fuarlarda da yer alıyor. Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Çameli Belediyesi de yer aldı.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle turizmin yeni gözbebeklerinden olan Çameli’nin tanıtımı için Çameli Belediyesi önemli bir fuara adını yazdırdı. Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Çemeli Belediyesi standı da renk kattı.

Her yıl farklı bir tema ile ziyaretçilerle buluşan fuar bu yıl "İnsan ve Çevre" temasıyla sunulacak. Fuarda firmalar, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park ve bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunuyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun açılış törenine katıldı. Büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinin de yer aldığı fuarda Çameli Belediyesi standı en çok ilgi gören noktalardan biri olurken, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, birçok il ve ilçe belediye başkanları ve fuara katılan firmaların temsilcilerini ağırladı.

Fuarda Çameli’nin tanıtımı için hazırlanan dergilerle ilçenin tarihi yapısı, turizm alanında ki etkisi ve yetiştirilen bitkilerinin önemi anlatıldı. Başta turizm alanında Yamaç paraşütü, bisiklet parkuru, Taş konaklar, kanyonları ile önemli konuma sahip ilçede, yetiştirilen bitkileriyle meşhur fasulyesi, cevizi ve örtü altı yetiştirilen domatesleri de tanıtıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.