Otomobil bariyere çarptı; baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2021 - 08:40, Güncelleme: 22.11.2021 - 08:40
 

Otomobil bariyere çarptı; baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otomobilin bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü baba hayatını kaybederken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.

Kaza, Pamukkale ilçesi YSE Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli’den Antalya istikametine doğru ilerleyen Halil Köşen idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri sürücü Halil Köşen’in hayatını kaybettiğini belirlerken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemelerin ardından Köşen’in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otomobilin bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü baba hayatını kaybederken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.

Kaza, Pamukkale ilçesi YSE Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli’den Antalya istikametine doğru ilerleyen Halil Köşen idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri sürücü Halil Köşen’in hayatını kaybettiğini belirlerken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemelerin ardından Köşen’in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.