Denizli’de bulut görseli mest etti

DENİZLİ 23.11.2021 - 10:14, Güncelleme: 23.11.2021 - 10:14
 

Denizli’de bulut görseli mest etti

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bu sabah gökyüzünde bulutlar ile sabah güneşinin birleşmesi ile oluşan görsel şölen adeta mest etti.

Gökyüzünde batıdan doğu istikametine doğru yol şeklinde ilerleyen beyaz bulutların sabah güneşi ile birleşmesi sonucu oluşturduğu kızıl görüntü adeta gökyüzünü ikiye bölmüş şekilde ve gidiş gelişli yolu andırırken bazı vatandaşlar da bulutların görsel şölenini fotoğraflayarak o anları ölümsüzleştirdi. Diğer taraftan bazı vatandaşlar ise meydana gelen bulut görselinin, gökyüzünü ikeye bölen bulutların deprem öneci ve sonrası yaşandığını düşünerek deprem bulutu olduğu düşüncesi ile tedirgin etti.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bu sabah gökyüzünde bulutlar ile sabah güneşinin birleşmesi ile oluşan görsel şölen adeta mest etti.

Gökyüzünde batıdan doğu istikametine doğru yol şeklinde ilerleyen beyaz bulutların sabah güneşi ile birleşmesi sonucu oluşturduğu kızıl görüntü adeta gökyüzünü ikiye bölmüş şekilde ve gidiş gelişli yolu andırırken bazı vatandaşlar da bulutların görsel şölenini fotoğraflayarak o anları ölümsüzleştirdi.

Diğer taraftan bazı vatandaşlar ise meydana gelen bulut görselinin, gökyüzünü ikeye bölen bulutların deprem öneci ve sonrası yaşandığını düşünerek deprem bulutu olduğu düşüncesi ile tedirgin etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.