Çameli’de kayıp kadından sevindirici haber geldi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.11.2021 - 14:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:07
 

Çameli’de kayıp kadından sevindirici haber geldi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Cumartesi sabahı evinden ayrılan ve 3 gündür haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi kadından sevindirici haber geldi.

Çameli İlçesi Belevi Mahallesi’nde ikamet eden 39 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Serya Akcan Cumartesi günü sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Akcan bugün öğle saatlerinde İmamlar Mahallesi ile Sürücüler mevkii arasında bulundu. Jandarma, ailesi ve vatandaşların aradığı Akcan, bugün öğle saatlerinde Denizli’ye gelmek için yola çıkan Çameli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Şubesi sorumlusu İlhan Kandemir tarafından bulundu. Jandarmaya haber verilmesi üzerine sağlık kontrolü yapılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 3 gün önce aile içi tartışma sonucu evden ayrıldığı ve dağlık alanda bulunan çoban evinde kaldığı iddia edildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Cumartesi sabahı evinden ayrılan ve 3 gündür haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi kadından sevindirici haber geldi.

Çameli İlçesi Belevi Mahallesi’nde ikamet eden 39 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Serya Akcan Cumartesi günü sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Akcan bugün öğle saatlerinde İmamlar Mahallesi ile Sürücüler mevkii arasında bulundu.

Jandarma, ailesi ve vatandaşların aradığı Akcan, bugün öğle saatlerinde Denizli’ye gelmek için yola çıkan Çameli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Şubesi sorumlusu İlhan Kandemir tarafından bulundu. Jandarmaya haber verilmesi üzerine sağlık kontrolü yapılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 3 gün önce aile içi tartışma sonucu evden ayrıldığı ve dağlık alanda bulunan çoban evinde kaldığı iddia edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.