Denizli’de 13 faili meçhul kablo hırsızı 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.12.2021 - 11:32, Güncelleme: 13.12.2021 - 11:32
 

Denizli’de 13 faili meçhul kablo hırsızı 2 kişi yakalandı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, JASAT timleri 3 ilçede işlenen 13 faili meçhul kablo hırsızlığı olayına karışan 2 şüpheliyi düzenlenen operasyonla yakaladı. Düzenlenen operasyonla 13 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış oldu.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca son iki ay içerisinde meydana gelen faili meçhul haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar başlattı. Buldan, Güney ve Çal ilçelerinde meydana gelen toplam 13 faili meçhul haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı olayları ile ilgili olarak toplam 4 bin 50 metre kablo çalındı. Fail yada faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarını Z.B. ve E.S. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) timleri ile Buldan, Güney ve Çal ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan başarılı operasyon neticesinde şüpheliler kaçmaya fırsat verilmeden çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan operasyon sonucu 13 faili meçhul olay aydınlatılmış oldu.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, JASAT timleri 3 ilçede işlenen 13 faili meçhul kablo hırsızlığı olayına karışan 2 şüpheliyi düzenlenen operasyonla yakaladı. Düzenlenen operasyonla 13 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış oldu.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca son iki ay içerisinde meydana gelen faili meçhul haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar başlattı.

Buldan, Güney ve Çal ilçelerinde meydana gelen toplam 13 faili meçhul haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı olayları ile ilgili olarak toplam 4 bin 50 metre kablo çalındı. Fail yada faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarını Z.B. ve E.S. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) timleri ile Buldan, Güney ve Çal ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan başarılı operasyon neticesinde şüpheliler kaçmaya fırsat verilmeden çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan operasyon sonucu 13 faili meçhul olay aydınlatılmış oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.