Denizli Kayak Merkezi’nde kar yağışı başladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.12.2021 - 13:44, Güncelleme: 15.12.2021 - 13:44
 

Denizli Kayak Merkezi’nde kar yağışı başladı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bulunan 2 bin 420 rakımlı Denizli Kayak Merkezi'nde (Nikfer) beklenen kar yağışı başladı ve 5 santimetreye kadar ulaştığı tahmin ediliyor.

Bu yıl kuraklık nedeniyle yağmur ve kara susayan toprağın son günlerde yağışların etkili olmasıyla birlikte suya doydu. Kayak sezonun başlamasıyla Denizli Kayak Merkezi’nde etkili olan kar yağışı lapa lapa yağıyor. Ege Bölgesi'nin en büyük kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi'nde önceki günlerde karla karışık yağan kar yağışı bugün kar şeklinde yağması ile beyaza büründü. Meteorolojinin, Denizli’de kuvvetli ve sağanak yağış ile birlikte 8 ilçesinde etkili olması beklenen kar yağışı Kayak Merkezi’nde etkili olmaya başladı. Kar yağışının devam edeceği tahmin edilen Kayak Merkezi’nde, hafta sonu Denizlili vatandaşların ziyaret etmesi bekleniyor.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bulunan 2 bin 420 rakımlı Denizli Kayak Merkezi'nde (Nikfer) beklenen kar yağışı başladı ve 5 santimetreye kadar ulaştığı tahmin ediliyor.

Bu yıl kuraklık nedeniyle yağmur ve kara susayan toprağın son günlerde yağışların etkili olmasıyla birlikte suya doydu. Kayak sezonun başlamasıyla Denizli Kayak Merkezi’nde etkili olan kar yağışı lapa lapa yağıyor.

Ege Bölgesi'nin en büyük kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi'nde önceki günlerde karla karışık yağan kar yağışı bugün kar şeklinde yağması ile beyaza büründü.

Meteorolojinin, Denizli’de kuvvetli ve sağanak yağış ile birlikte 8 ilçesinde etkili olması beklenen kar yağışı Kayak Merkezi’nde etkili olmaya başladı. Kar yağışının devam edeceği tahmin edilen Kayak Merkezi’nde, hafta sonu Denizlili vatandaşların ziyaret etmesi bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.