Jandarma kız öğrencilere KADES’i anlattı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.12.2021 - 09:55, Güncelleme: 17.12.2021 - 09:55
 

Jandarma kız öğrencilere KADES’i anlattı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadına yönelik şiddete karşı sıfır toleransı amaçlayan KADES uygulaması hakkında kız öğrenci yurdunda bilgilendirme, uygulamayı yükleme ve nasıl kullanacaklarını anlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen ve kadına yönelik şiddete karşı sıfır toleransı amaçlayan KADES uygulaması, kadını Jandarma Astsubaylar  tarafından anlatıldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği emrinde görevli kadın astsubaylar, şiddet önleme ve izleme merkezi müdürlüğü ve emniyet birimlerince müşterek olarak Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi Fatma Yıldız Hanım Öğrenci Yurdunda barınmakta olan öğrencilere KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak cep telefonlarına nasıl yükleneceği, nasıl kullanacağı hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca, yaşayacakları en ufak bir olumsuzlukta bile KADES uygulaması ile güvenlik güçlerinin anında müdahale edebildiği anlatılarak öğrencilere bilgilendirme amaçlı KADES broşürü dağıtıldı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadına yönelik şiddete karşı sıfır toleransı amaçlayan KADES uygulaması hakkında kız öğrenci yurdunda bilgilendirme, uygulamayı yükleme ve nasıl kullanacaklarını anlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen ve kadına yönelik şiddete karşı sıfır toleransı amaçlayan KADES uygulaması, kadını Jandarma Astsubaylar  tarafından anlatıldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği emrinde görevli kadın astsubaylar, şiddet önleme ve izleme merkezi müdürlüğü ve emniyet birimlerince müşterek olarak Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi Fatma Yıldız Hanım Öğrenci Yurdunda barınmakta olan öğrencilere KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak cep telefonlarına nasıl yükleneceği, nasıl kullanacağı hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilere ayrıca, yaşayacakları en ufak bir olumsuzlukta bile KADES uygulaması ile güvenlik güçlerinin anında müdahale edebildiği anlatılarak öğrencilere bilgilendirme amaçlı KADES broşürü dağıtıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.