Çameli İlçesi'nde kar yağışı etkili oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.12.2021 - 09:04, Güncelleme: 19.12.2021 - 09:04
 

Çameli İlçesi'nde kar yağışı etkili oldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde akşam saatlerinde başlayan kar etkili olurken sabah saatlerinde de ara ara kar yağışı devam ediyor.

Denizli’de etkili olması beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Kent merkezinde sağanak yağış ve karla karışık yağmur etkili oldu. İlçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışı yüzünü gösterdi. Çameli İlçesi’nde dün akşam saatlerinde karla karışık yağmur ilerleyen saatlerde yerini kar yağışına bıraktı. Lapa lapa yağan kar ile birlikte ilçe beyaza büründü. Yüksek kesimlerinde 25 ilçe merkezinde ise kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.  Kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Çameli Belediyesi karla mücadele ekipleri yollarda çalışma yaparak biriken karları temizledi. Kar yağışının etkili olduğu Çameli’de,  Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı açıklamada, “Kar kürüme çalışmaları sonucunda tüm bağlantı yollarımız açık durumdadır. Tuzla Beli ve Kırkbudak Mevkiinde ise Karayolları ekiplerince kar kürüme çalışmaları devam etmektedir” dedi. İlçede akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede yetkililer sürücüleri uyararak olası kaza ve yolda kalma gibi durumların yaşanmaması için araçlarında zincir bulundurmaları uyarısı yaptı.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde akşam saatlerinde başlayan kar etkili olurken sabah saatlerinde de ara ara kar yağışı devam ediyor.

Denizli’de etkili olması beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Kent merkezinde sağanak yağış ve karla karışık yağmur etkili oldu. İlçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışı yüzünü gösterdi.

Çameli İlçesi’nde dün akşam saatlerinde karla karışık yağmur ilerleyen saatlerde yerini kar yağışına bıraktı. Lapa lapa yağan kar ile birlikte ilçe beyaza büründü. Yüksek kesimlerinde 25 ilçe merkezinde ise kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.  Kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Çameli Belediyesi karla mücadele ekipleri yollarda çalışma yaparak biriken karları temizledi.

Kar yağışının etkili olduğu Çameli’de,  Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı açıklamada, “Kar kürüme çalışmaları sonucunda tüm bağlantı yollarımız açık durumdadır. Tuzla Beli ve Kırkbudak Mevkiinde ise Karayolları ekiplerince kar kürüme çalışmaları devam etmektedir” dedi.

İlçede akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede yetkililer sürücüleri uyararak olası kaza ve yolda kalma gibi durumların yaşanmaması için araçlarında zincir bulundurmaları uyarısı yaptı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.