Denizli’de musluktaki su dondu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.12.2021 - 13:21, Güncelleme: 22.12.2021 - 13:23
 

Denizli’de musluktaki su dondu

Denizli’de kışı en sert yaşayan ilçelerinden Çameli ilçesi, dün gece -12 dereceye düşen hava sıcaklığı musluktan akan suyu dondurdu.

Kışın soğuk havanın etkili olduğu Çameli İlçesi’nde yaşanan kar yağışının ardından soğuk hava etkili oldu. Dün gece etkili olan soğuk hava nedeniyle hava sıcaklığı -12 dereceye düştü. Yaşanan don olayı ile birlikte buz saçakları oluşurken Çameli Sanayi Sitesi’nde bir işyerinde donmaması için açık bırakılan musluktaki su dondu. Muslukta donan suyun hava sıcaklığının ne kadar soğuk olduğunu gözler önüne serdi.  
Denizli’de kışı en sert yaşayan ilçelerinden Çameli ilçesi, dün gece -12 dereceye düşen hava sıcaklığı musluktan akan suyu dondurdu.

Kışın soğuk havanın etkili olduğu Çameli İlçesi’nde yaşanan kar yağışının ardından soğuk hava etkili oldu. Dün gece etkili olan soğuk hava nedeniyle hava sıcaklığı -12 dereceye düştü. Yaşanan don olayı ile birlikte buz saçakları oluşurken Çameli Sanayi Sitesi’nde bir işyerinde donmaması için açık bırakılan musluktaki su dondu.

Muslukta donan suyun hava sıcaklığının ne kadar soğuk olduğunu gözler önüne serdi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.