Denizli’de şehir içi toplu ulaşıma zam

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.12.2021 - 09:53, Güncelleme: 30.12.2021 - 09:53
 

Denizli’de şehir içi toplu ulaşıma zam

Denizli’de şehir içi toplu taşımada minibüslere ve belediye otobüslerine zam yapıldı.

Edinilen bilgiye göre,  şehir içi minibüslere 1 lira belediye otobüslerine ise 90 kuruş fiyat artışı yapıldı. Minibüs ücretlerinde 3.5 lira olan sivil tarife 4.5 liraya 2.75 lira olan öğrenci tarifesi ise 3.5 liraya yükseldi. OTOBÜS FİYATLARI DA ZAMLANDI Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. adı altında hizmet veren şehir içi otobüslere de zam uygulandığı öğrenildi.  Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısı ile zam yapılmayan belediye otobüslerine yapılan zamla birlikte şehir içi otobüslerinde sivil tarife 3 liradan 3.90 liraya,  2 lira olan öğrenci tarifesi ise 2.60 liraya yükseldi. Zamlı tarifenin ne zamandan itibaren uygulanmaya başlanılacağı henüz yetkililer tarafından açıklanmazken yılbaşından itibaren uygulamaya konulacağı düşünülüyor.
Denizli’de şehir içi toplu taşımada minibüslere ve belediye otobüslerine zam yapıldı.

Edinilen bilgiye göre,  şehir içi minibüslere 1 lira belediye otobüslerine ise 90 kuruş fiyat artışı yapıldı. Minibüs ücretlerinde 3.5 lira olan sivil tarife 4.5 liraya 2.75 lira olan öğrenci tarifesi ise 3.5 liraya yükseldi.

OTOBÜS FİYATLARI DA ZAMLANDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. adı altında hizmet veren şehir içi otobüslere de zam uygulandığı öğrenildi.  Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısı ile zam yapılmayan belediye otobüslerine yapılan zamla birlikte şehir içi otobüslerinde sivil tarife 3 liradan 3.90 liraya,  2 lira olan öğrenci tarifesi ise 2.60 liraya yükseldi.

Zamlı tarifenin ne zamandan itibaren uygulanmaya başlanılacağı henüz yetkililer tarafından açıklanmazken yılbaşından itibaren uygulamaya konulacağı düşünülüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.