Denizli'de ilginç hırsızlık anı kameralara yansıdı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.01.2022 - 12:29, Güncelleme: 17.01.2022 - 12:32
 

Denizli'de ilginç hırsızlık anı kameralara yansıdı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Yaşlı adam takım çantası üzerindeki mont ve kazağı alarak gözden uzaklaştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, bugün sabah saat 07.45’de Pamukkale İlçesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir araç kiralama (rent a car) dükkanın önünde gerçekleşti. Elektrik ustası Mesut Tüfek, Pazar günü bir oraç kiralama ofisinde yaptığı çalışma sonrası evine gitti. İşyeri sahipleri sabah dükkanı açtıklarında elektrik sigortalarının kalkmamasından dolayı Mesut Tüfek’e haber verdi. Elektrik ustası Tüfek sabah saat 07.00 gibi dükkana gelerek takım çantasını kapının önüne koydu. Cüzdanı ve anahtarlarının da içinde olduğu montunu ve kazağını da takım çantasının üzerine bıraktı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tüfek içeride çalışırken, kimliği belirsiz bir yaşlı adamın, dükkan önünde ve içerisinde insanların olmasına rağmen rahatlıkla gelerek takım çantasının üzerinde bulunan montu ve kazağı alarak gözlerden uzaklaştı. Montunun cebinde anahtarlarının ve cüzdanın olduğunu belirten Mesut Tüfek;  Ben elektrikçiyim, dün cent a car da bir iş vardı onu yaptım. Sabah açtıklarında sigortalar kalkmıyormuş ona bakamaya geldim. Saat 07.00 da içerisi kalabalık olunca takımlarımı ve ceketimi kapının önüne koydum. Dışarıda insanlar var kapının içinde insanlar varken yaşlı bir amca gelip benim ceketimi ve kazağımı takım çantası ve matkap çantasının üzerinden alıp gitmiş. Çalınan montum bu resimdeki üzerimdeki mont şahıstan şikayetçiyim” dedi. Yaşanan hırsızlık olayı çevredeki güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Yaşlı adam takım çantası üzerindeki mont ve kazağı alarak gözden uzaklaştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, bugün sabah saat 07.45’de Pamukkale İlçesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir araç kiralama (rent a car) dükkanın önünde gerçekleşti. Elektrik ustası Mesut Tüfek, Pazar günü bir oraç kiralama ofisinde yaptığı çalışma sonrası evine gitti. İşyeri sahipleri sabah dükkanı açtıklarında elektrik sigortalarının kalkmamasından dolayı Mesut Tüfek’e haber verdi.

Elektrik ustası Tüfek sabah saat 07.00 gibi dükkana gelerek takım çantasını kapının önüne koydu. Cüzdanı ve anahtarlarının da içinde olduğu montunu ve kazağını da takım çantasının üzerine bıraktı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tüfek içeride çalışırken, kimliği belirsiz bir yaşlı adamın, dükkan önünde ve içerisinde insanların olmasına rağmen rahatlıkla gelerek takım çantasının üzerinde bulunan montu ve kazağı alarak gözlerden uzaklaştı.

Mesut Tüfek

Montunun cebinde anahtarlarının ve cüzdanın olduğunu belirten Mesut Tüfek;  Ben elektrikçiyim, dün cent a car da bir iş vardı onu yaptım. Sabah açtıklarında sigortalar kalkmıyormuş ona bakamaya geldim. Saat 07.00 da içerisi kalabalık olunca takımlarımı ve ceketimi kapının önüne koydum. Dışarıda insanlar var kapının içinde insanlar varken yaşlı bir amca gelip benim ceketimi ve kazağımı takım çantası ve matkap çantasının üzerinden alıp gitmiş. Çalınan montum bu resimdeki üzerimdeki mont şahıstan şikayetçiyim” dedi.

Yaşanan hırsızlık olayı çevredeki güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.