Denizli’de beklenen kar yağışı başladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.01.2022 - 17:28, Güncelleme: 22.01.2022 - 17:28
 

Denizli’de beklenen kar yağışı başladı

Denizli’de yoğun kar yağış uyarısının ardından kent merkezinde başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Valiliğin ve meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısı yaptığı Denizli’de, bir çok ilçeye kar yağdı. Kent merkezinde ise beklenen kar yağışı öğle saatlerinden sonra karla karışık yağarken an itibari ile kar şeklinde yağmaya başladı. Uzun süredir kent merkezine yağmayan kar, geçtiğimiz günler kısa da olsa yağdı. Ancak vatandaşların lapa lapa yağmasını beklediği kar bugün nihayet yağmaya başladı. Kar yağışı ile birlikte beyaza bürünen kent merkezinde karın sevincini yaşayan vatandaşlar kar altında dolaşmayı tercih etti.
Denizli’de yoğun kar yağış uyarısının ardından kent merkezinde başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Valiliğin ve meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısı yaptığı Denizli’de, bir çok ilçeye kar yağdı. Kent merkezinde ise beklenen kar yağışı öğle saatlerinden sonra karla karışık yağarken an itibari ile kar şeklinde yağmaya başladı. Uzun süredir kent merkezine yağmayan kar, geçtiğimiz günler kısa da olsa yağdı. Ancak vatandaşların lapa lapa yağmasını beklediği kar bugün nihayet yağmaya başladı.

Kar yağışı ile birlikte beyaza bürünen kent merkezinde karın sevincini yaşayan vatandaşlar kar altında dolaşmayı tercih etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.