Çameli’de keçi sürüsüne kurt saldırdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.02.2022 - 08:23, Güncelleme: 08.02.2022 - 08:23
 

Çameli’de keçi sürüsüne kurt saldırdı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nden aç kurtlar, keçi sürüsüne saldırdı. Saldırıda 7 keçi telef olurken 1 keçi yaralı olarak kurtuldu 6 keçi ise kayboldu.

Çameli ilçesine bağlı Karabayır Mahallesi’nde 60 yıllık çoban Mustafa Uysal'ın keçi sürüsü kurtların saldırısına uğradı. Kurt saldırısı sonucu 7 keçi telef olurken, 1'i yaralı 6 keçi ise kayboldu. Yaklaşık 15 bin liralık zararının olduğunu kaydeden Uysal, çocuk yaştan itibaren Çobanlık yaptığını bir yıl içinde ikinci kez böyle bir durum ile karşılaştığını ifade etti ve diğer çoban arkadaşlarını dikkatli olmaları için uyardı.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nden aç kurtlar, keçi sürüsüne saldırdı. Saldırıda 7 keçi telef olurken 1 keçi yaralı olarak kurtuldu 6 keçi ise kayboldu.

Çameli ilçesine bağlı Karabayır Mahallesi’nde 60 yıllık çoban Mustafa Uysal'ın keçi sürüsü kurtların saldırısına uğradı. Kurt saldırısı sonucu 7 keçi telef olurken, 1'i yaralı 6 keçi ise kayboldu.

Yaklaşık 15 bin liralık zararının olduğunu kaydeden Uysal, çocuk yaştan itibaren Çobanlık yaptığını bir yıl içinde ikinci kez böyle bir durum ile karşılaştığını ifade etti ve diğer çoban arkadaşlarını dikkatli olmaları için uyardı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.