Fettah Özdemir Güven Tazeledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.02.2022 - 16:24, Güncelleme: 12.02.2022 - 16:24
 

Fettah Özdemir Güven Tazeledi

Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleşti. Mevcut başka Fettah Özdemir tekrardan güven tazeleyerek başkan oldu.

Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Çameli CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Acıpayam Esnaf Odası Başkanı Ahat Makal, STK temsilcileri, Oda Başkanları ve Esnaflar katıldı. Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan olağan genel kurula esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası sekreteri tarafından mali raporların ardından tek liste halinde girilen kongrede mevcut Başkan Fettah Özdemir tekrar oda başkanı seçildi. Güven tazeleyen Başkan Özdemir yaptığı teşekkür konuşmasında, “Esnaf ve sanatkârımıza daha iyi hizmet verebilmek adına bu kutsal göreve aldığımız noktadan daha yukarılara taşımak bizim ve yönetim kurulunun görevidir” dedi.
Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleşti. Mevcut başka Fettah Özdemir tekrardan güven tazeleyerek başkan oldu.

Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Çameli CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Acıpayam Esnaf Odası Başkanı Ahat Makal, STK temsilcileri, Oda Başkanları ve Esnaflar katıldı.

Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan olağan genel kurula esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası sekreteri tarafından mali raporların ardından tek liste halinde girilen kongrede mevcut Başkan Fettah Özdemir tekrar oda başkanı seçildi. Güven tazeleyen Başkan Özdemir yaptığı teşekkür konuşmasında, “Esnaf ve sanatkârımıza daha iyi hizmet verebilmek adına bu kutsal göreve aldığımız noktadan daha yukarılara taşımak bizim ve yönetim kurulunun görevidir” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.