Çameli Belediyespor Yeşil Çınarspor hazırlıklarını tamamladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.02.2022 - 18:18, Güncelleme: 17.02.2022 - 18:18
 

Çameli Belediyespor Yeşil Çınarspor hazırlıklarını tamamladı

Denizli’de bu hafta sonu 1. Amatör E Grubu’nda mücadele edecek olan Çameli Belediyespor, Akkonak Stadında 19 Şubat 2022 Cumartesi Günü oynanacak YeşilÇınarspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çameli Belediyespor deplasmanda oynayacağı Yeşil Çınarspor maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Musa İvgin ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışması yapan Yeşil Beyazlılar son bolümde ise orta şut çalışması ile çift kale maç yaptı. Çameli Belediyespor Başkanı İdris Öz  Denizli Akkonak Stadında 19 Şubat 2022 Cumartesi saat 14.00'de oynayacak karşılaşma için, “Takımımız  hazırlıklarını tamamladı, çok iyi hazırlanıyor. Tüm kalbinde Çameli sevdası olanları bu önemli müsabakada desteğe davet ediyorum! Gelin yine beraber başaralım, sen yoksan 1 kişi eksiğiz unutma!” ifadelerini kullanarak herkesi maça davet etti.  
Denizli’de bu hafta sonu 1. Amatör E Grubu’nda mücadele edecek olan Çameli Belediyespor, Akkonak Stadında 19 Şubat 2022 Cumartesi Günü oynanacak YeşilÇınarspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çameli Belediyespor deplasmanda oynayacağı Yeşil Çınarspor maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Musa İvgin ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışması yapan Yeşil Beyazlılar son bolümde ise orta şut çalışması ile çift kale maç yaptı.

Çameli Belediyespor Başkanı İdris Öz  Denizli Akkonak Stadında 19 Şubat 2022 Cumartesi saat 14.00'de oynayacak karşılaşma için, “Takımımız  hazırlıklarını tamamladı, çok iyi hazırlanıyor. Tüm kalbinde Çameli sevdası olanları bu önemli müsabakada desteğe davet ediyorum! Gelin yine beraber başaralım, sen yoksan 1 kişi eksiğiz unutma!” ifadelerini kullanarak herkesi maça davet etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.