Azerbaycan Büyük Elçisi’nden Vali Vekili Adem Uslu’ya ziyaret

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.02.2022 - 10:43, Güncelleme: 23.02.2022 - 10:43
 

Azerbaycan Büyük Elçisi’nden Vali Vekili Adem Uslu’ya ziyaret

Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov, Vali Vekili Dr. Adem Uslu’yu valilik makamında ziyaret etti.

Hocalı Katliamı’nın yıl dönümü münasebetiyle Hocalı Anıtı’nı ziyaret etmek üzere Denizli’ye gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ve beraberindeki heyet Vali Vekili Dr. Adem Uslu’yu Valilik Makamında ziyaret etti. Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Vekili Dr. Adem Uslu, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.  Vali Vekili Dr. Adem Uslu, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi’ne ziyaretlerinin anısına Yatağan Kılıcı hediye etti.
Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov, Vali Vekili Dr. Adem Uslu’yu valilik makamında ziyaret etti.

Hocalı Katliamı’nın yıl dönümü münasebetiyle Hocalı Anıtı’nı ziyaret etmek üzere Denizli’ye gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ve beraberindeki heyet Vali Vekili Dr. Adem Uslu’yu Valilik Makamında ziyaret etti.

Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Vali Vekili Dr. Adem Uslu, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi. 

Vali Vekili Dr. Adem Uslu, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi’ne ziyaretlerinin anısına Yatağan Kılıcı hediye etti.

Azerbaycan Büyük Elçisi’nden Vali Vekili Adem Uslu’ya ziyaret

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.