Denizlili sera işçisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.03.2022 - 08:45, Güncelleme: 01.03.2022 - 08:45
 

Denizlili sera işçisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Antalya’nın Kumluca ilçesinde sera işinde çalışan Denizlili işçi, geçirdiği motosiklet kazasında karnına saplanan demir nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaza, Kumluca ilçe merkezinde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aslen Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi’nden olan Osman Güngör (41), evden seraya gitmek için çıktı. Motosikletiyle hareket eden Güngör, evden 50 metre uzaklaştıktan sonra motosikletin kontrolünü kaybetti. Sürüklenen motosiklet yol kenarındaki seraya çarparak durabildi. Çarpma sonrası Güngör’ün karnına sera demiri saplandı. Ağır şekilde yaralanan talihsiz işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güngör’ün ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Evli ve 1 çocuk babası olan Güngör, Olukbaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde sera işinde çalışan Denizlili işçi, geçirdiği motosiklet kazasında karnına saplanan demir nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaza, Kumluca ilçe merkezinde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aslen Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi’nden olan Osman Güngör (41), evden seraya gitmek için çıktı. Motosikletiyle hareket eden Güngör, evden 50 metre uzaklaştıktan sonra motosikletin kontrolünü kaybetti. Sürüklenen motosiklet yol kenarındaki seraya çarparak durabildi. Çarpma sonrası Güngör’ün karnına sera demiri saplandı. Ağır şekilde yaralanan talihsiz işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Güngör’ün ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Evli ve 1 çocuk babası olan Güngör, Olukbaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.