Denizli’ye yoğun kar yağışı uyarısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.03.2022 - 17:16, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:16
 

Denizli’ye yoğun kar yağışı uyarısı

Denizli’de geçtiğimiz ay 7 yıl sonra en şiddetli kar yağışının yaşanmasının ardından, yarından itibaren yani bir yoğun kar yağışının olacağı tahmin ediliyor. Yarın kent merkezi ve birkaç ilçede yağmur,10 ilçede karla karışık, 3 ilçe ve Denizli Kayak Merkezi’nde ise kar yağışı yaşanacak.

Denizli’de yaşanacak kar yağışı ile ilgili AFAD Denizli İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “2 Mart saat 08.00’den 3 Mart gece saat 03.00’e kadar ilimizde beklenen kar yağışının metrekareye 21-50 kilogram, 300 metre üzeri rakımlarda kuvvetli 10-20 santimetre ve yoğun kar yağışı olarak 21 santimetre şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, yükseklerde tipi, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunmalıdır” denildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; bu akşam saatlerinde Çameli ve Kale ilçelerinde karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.  Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren merkez ilçeleri başta olmak üzere, Beyağaç, Buldan, Honaz, ve Sarayköy ilçelerinde yağmur yağışı, Acıpayam, Babadağ, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde karla karışık, Baklan, Çameli, Denizli Kayak Merkezi,  Kale’de kar yağışı gözleniyor. Diğer taraftan Perşembe günü il genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olması bekleniyor. Denizli kent merkezi ve ilçelerinde 5 günlük hava raporu:
Denizli’de geçtiğimiz ay 7 yıl sonra en şiddetli kar yağışının yaşanmasının ardından, yarından itibaren yani bir yoğun kar yağışının olacağı tahmin ediliyor. Yarın kent merkezi ve birkaç ilçede yağmur,10 ilçede karla karışık, 3 ilçe ve Denizli Kayak Merkezi’nde ise kar yağışı yaşanacak.

Denizli’de yaşanacak kar yağışı ile ilgili AFAD Denizli İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “2 Mart saat 08.00’den 3 Mart gece saat 03.00’e kadar ilimizde beklenen kar yağışının metrekareye 21-50 kilogram, 300 metre üzeri rakımlarda kuvvetli 10-20 santimetre ve yoğun kar yağışı olarak 21 santimetre şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, yükseklerde tipi, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunmalıdır” denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; bu akşam saatlerinde Çameli ve Kale ilçelerinde karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.  Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren merkez ilçeleri başta olmak üzere, Beyağaç, Buldan, Honaz, ve Sarayköy ilçelerinde yağmur yağışı, Acıpayam, Babadağ, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde karla karışık, Baklan, Çameli, Denizli Kayak Merkezi,  Kale’de kar yağışı gözleniyor.

Diğer taraftan Perşembe günü il genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olması bekleniyor.

Denizli kent merkezi ve ilçelerinde 5 günlük hava raporu:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.