Eski eşini boğarak öldürdü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 09:42, Güncelleme: 02.03.2022 - 09:42
 

Eski eşini boğarak öldürdü

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde yaşayan eski eşini boğarak öldürüp, doğduğu ilçeye gömen eski koca çapraz sorguda suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesinde meydana gelen cinayet, Mehmet Çetin’in eşi Emine Çetin’in evine dönmediğini polise ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Eşi Emine Çetin kocasından boşandıktan sonra Mehmet Çetin ile evlenerek yeni bir hayat kurdu. Çetin çifti birlikte yaşarken, Emine Çetin akşam evine dönmeyince eşi Mehmet Çetin, karakola kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine sorguya başlayan ekipler, eski eş E.K.’yi sorguya aldı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren E.K. daha sonda çapraz sorguya alındı. E.K. eski eşini Denizli’de boğarak öldürdükten sonra bir çuvala koyup, memleketi olan Serinhisar ilçesine götürdüğünü ve kefe yaylası yakınlarında yere gömdüğünü itiraf etti. Ekipler, eski eş E.K. ile birlikte ifadesinde anlattığı kefe yaylasına giderek gömüldüğü alanda yaptıkları aramada Emine Çetin’in gömülü olduğu yeri tesbit etti. Cesedi topraktan çıkarılan talihsiz kadının bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde yaşayan eski eşini boğarak öldürüp, doğduğu ilçeye gömen eski koca çapraz sorguda suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesinde meydana gelen cinayet, Mehmet Çetin’in eşi Emine Çetin’in evine dönmediğini polise ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Eşi Emine Çetin kocasından boşandıktan sonra Mehmet Çetin ile evlenerek yeni bir hayat kurdu.

Çetin çifti birlikte yaşarken, Emine Çetin akşam evine dönmeyince eşi Mehmet Çetin, karakola kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine sorguya başlayan ekipler, eski eş E.K.’yi sorguya aldı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren E.K. daha sonda çapraz sorguya alındı. E.K. eski eşini Denizli’de boğarak öldürdükten sonra bir çuvala koyup, memleketi olan Serinhisar ilçesine götürdüğünü ve kefe yaylası yakınlarında yere gömdüğünü itiraf etti.

Ekipler, eski eş E.K. ile birlikte ifadesinde anlattığı kefe yaylasına giderek gömüldüğü alanda yaptıkları aramada Emine Çetin’in gömülü olduğu yeri tesbit etti. Cesedi topraktan çıkarılan talihsiz kadının bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.