Kaçak ürünlerle birlikte yakayı ele verdi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.03.2022 - 18:20, Güncelleme: 07.03.2022 - 18:20
 

Kaçak ürünlerle birlikte yakayı ele verdi

Denizli'de eşya kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyon sonucunda 1 şüpheli yanında bulunan çok sayıda kaçak malzemeyle yakalandı.

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eşya kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonda 1 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda 33 adet kaçak akıllı saat ve 33 adette kaçak akıllı saat adaptörü ele geçirildi. Operasyon neticesinde yakalanan şüpheli hakkında adli makamlarca işlem yapıldı. Öte yandan; yapılan bir diğer operasyonda ise “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan toplam 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Denizli'de eşya kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyon sonucunda 1 şüpheli yanında bulunan çok sayıda kaçak malzemeyle yakalandı.

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eşya kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonda 1 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda 33 adet kaçak akıllı saat ve 33 adette kaçak akıllı saat adaptörü ele geçirildi. Operasyon neticesinde yakalanan şüpheli hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Öte yandan; yapılan bir diğer operasyonda ise “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan toplam 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

kaçak akıllı saat

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.