Denizli’de yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı yollar

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.03.2022 - 09:25, Güncelleme: 08.03.2022 - 09:25
 

Denizli’de yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı yollar

Denizli’de karayollarının yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanırken bazı bölgelerde çalışma yapılan yollar trafiğe kapatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni’ne göre,  bugün Aydın Denizli Otoyol Projesi kapsamında, Kumkısık Kavşağı’ndan Ankara istikametine girişler köprü yapımı nedeniyle gün içinde 08.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldığı belirtildi. Yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporuna göre; İl Adı: DENİZLİ Yolun Adı: (AYDIN - DENİZLİ) İL SN. - SERİNHİSAR (585-09) DYA KKN: 320-03 Açıklama: Aydın-Denizli yolunun gidiş istikametinde 25-26.km.leri ve geliş istikametinde ise 24-26.km.leri arasında Otoyol viyadük çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır. Yolun Adı: SERİNHİSAR (585-09) DYA - (DENİZLİ - AFYONKARAHİSAR) İL SN. KKN: 320-04 Açıklama: Denizli-Çardak yolunun 5-6.km.leri arasında ( Denizli Organize Sanayi Bölgesi ) kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım trafik işaretlemeleri ile kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Denizli’de karayollarının yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanırken bazı bölgelerde çalışma yapılan yollar trafiğe kapatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni’ne göre,  bugün Aydın Denizli Otoyol Projesi kapsamında, Kumkısık Kavşağı’ndan Ankara istikametine girişler köprü yapımı nedeniyle gün içinde 08.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldığı belirtildi. Yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Denizli yol çalışması

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporuna göre;

İl Adı: DENİZLİ
Yolun Adı: (AYDIN - DENİZLİ) İL SN. - SERİNHİSAR (585-09) DYA
KKN: 320-03
Açıklama: Aydın-Denizli yolunun gidiş istikametinde 25-26.km.leri ve geliş istikametinde ise 24-26.km.leri arasında Otoyol viyadük çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Yolun Adı: SERİNHİSAR (585-09) DYA - (DENİZLİ - AFYONKARAHİSAR) İL SN.
KKN: 320-04
Açıklama: Denizli-Çardak yolunun 5-6.km.leri arasında ( Denizli Organize Sanayi Bölgesi ) kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım trafik işaretlemeleri ile kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Denizli'de yol çalışması yapılan yollar

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.