Denizli hentbol grup maçlarına ev sahipliği yapacak

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.03.2022 - 14:42, Güncelleme: 23.03.2022 - 14:42
 

Denizli hentbol grup maçlarına ev sahipliği yapacak

Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak olan Hentbol Küçükler Okul Sporları Grup maçlarına 18 takım katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde düzenlenen Okul Sporları yarışmaları farklı branşlarda devam ediyor. Bu yarışmalar kapsamında 24 ile 27 Mart tarihlerinde Hentbol Küçükler Grup Müsabakaları Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. 18 TAKIM SAHAYA ÇIKACAK Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organize edeceği maçlarda, bulundukları illerde başarılı olan 18 okul takımı Hasan Güngör Spor Salonunda sahaya çıkacak. Erkeklerde dokuz, kızlarda dokuz takımın oluşturacağı dört grup maçları sonunda grubunu ilk sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek.
Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak olan Hentbol Küçükler Okul Sporları Grup maçlarına 18 takım katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde düzenlenen Okul Sporları yarışmaları farklı branşlarda devam ediyor. Bu yarışmalar kapsamında 24 ile 27 Mart tarihlerinde Hentbol Küçükler Grup Müsabakaları Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak.

18 TAKIM SAHAYA ÇIKACAK
Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organize edeceği maçlarda, bulundukları illerde başarılı olan 18 okul takımı Hasan Güngör Spor Salonunda sahaya çıkacak. Erkeklerde dokuz, kızlarda dokuz takımın oluşturacağı dört grup maçları sonunda grubunu ilk sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.