Vali Ali Fuat Atik’ten Polis Haftası Kutlama Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.04.2022 - 15:48, Güncelleme: 09.04.2022 - 15:48
 

Vali Ali Fuat Atik’ten Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Ali Fuat Atik, “Gücünü kanunlardan, desteğini milletten alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Atik mesajının devamında; “Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, vatan toprağının her köşesinde mesai mefhumu gözetmeden uhdesine almış olduğu bu kutsal ve önemli görevi ifa ederken çoğu zaman ailelerini ihmal ederek fedakârca hizmet etmiş, milletimizin gönlünde ayrı bir yer edinmiştir. Emniyet teşkilatının ekmeğiyle büyüme şerefine nail olan Denizli Valisi olarak; Yurdumuzda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımız ile birlikte görev yapmaktan son derece onur ve gurur duyuyorum. Aziz milletimiz ve Bayrağımız için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak; çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözetmeye ve  sorumluluklarını yüksek vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Terör ve uyuşturucu başta olmak üzere trafik, asayiş, siber güvenlik, organize suçlar gibi pek çok suç türünde ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra sosyal destek çalışmalarını da üstün bir görev anlayışı ile ifa eden Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki tüm amir ve memurlarımız takdire şayandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Polis, kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat edilmelidir.” diyerek polislerimizin toplumdaki yeri ve önemine değinmiştir. Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın huzur, güvenlik ve esenliğinin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdürecek ve vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet ederek milletimiz için her zaman huzur, güven ve şefkat kapısı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümünü kutluyor; görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum"
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vali Ali Fuat Atik, “Gücünü kanunlardan, desteğini milletten alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Atik mesajının devamında; “Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, vatan toprağının her köşesinde mesai mefhumu gözetmeden uhdesine almış olduğu bu kutsal ve önemli görevi ifa ederken çoğu zaman ailelerini ihmal ederek fedakârca hizmet etmiş, milletimizin gönlünde ayrı bir yer edinmiştir.

Emniyet teşkilatının ekmeğiyle büyüme şerefine nail olan Denizli Valisi olarak; Yurdumuzda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımız ile birlikte görev yapmaktan son derece onur ve gurur duyuyorum.

Aziz milletimiz ve Bayrağımız için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak; çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözetmeye ve  sorumluluklarını yüksek vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Terör ve uyuşturucu başta olmak üzere trafik, asayiş, siber güvenlik, organize suçlar gibi pek çok suç türünde ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra sosyal destek çalışmalarını da üstün bir görev anlayışı ile ifa eden Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki tüm amir ve memurlarımız takdire şayandır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Polis, kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat edilmelidir.” diyerek polislerimizin toplumdaki yeri ve önemine değinmiştir. Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın huzur, güvenlik ve esenliğinin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdürecek ve vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet ederek milletimiz için her zaman huzur, güven ve şefkat kapısı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümünü kutluyor; görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum"

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.