Motosiklet Sürücüleri Katil Bariyer İstemiyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2022 - 13:19, Güncelleme: 10.04.2022 - 13:19
 

Motosiklet Sürücüleri Katil Bariyer İstemiyor

Türkiye Motosiklet Platformu ve Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, “Katil bariyer istemiyoruz! Motorcu dostu bariyer istiyoruz” söylemiyle yetkililerden çözüm bekliyor.

Ünlülerinde destek verdiği motorcular; Türkiye'de kullanılan bariyerlerin araçlar için üretilmiş olması nedeniyle motosiklet kazalarında motosiklet üzerinden yere düşerek sürüklenen sürücüler, bariyerlerin bağlantı ayaklarına çarptıklarında uzuvları kesilebiliyor ve bu nedenle hayatlarını kaybedebiliyor. Motosiklet sürücüleri, mevcut bariyer sistemine yapılacak küçük bir ilaveyle çok sayıda motosiklet sürücüsünün olası kazalarda hayatını kaybetmesinin önüne geçilmesini istiyor. Mevcut bariyerlere yapılacak plastik top ya da metal parça ilavesi yolda savrulan motosiklet sürücülerinin bariyerin altına girmesini engellemesiyle yaralanmaların önüne geçilmesi sağlanacak. Türkiye Motosiklet Platformu, bugün İstanbul, Kadıköy'de 10 Nisan Pazar günü yapacağı basın açıklaması ile katil bariyerleri protesto edecek.
Türkiye Motosiklet Platformu ve Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, “Katil bariyer istemiyoruz! Motorcu dostu bariyer istiyoruz” söylemiyle yetkililerden çözüm bekliyor.

Ünlülerinde destek verdiği motorcular; Türkiye'de kullanılan bariyerlerin araçlar için üretilmiş olması nedeniyle motosiklet kazalarında motosiklet üzerinden yere düşerek sürüklenen sürücüler, bariyerlerin bağlantı ayaklarına çarptıklarında uzuvları kesilebiliyor ve bu nedenle hayatlarını kaybedebiliyor.

bariyer

Motosiklet sürücüleri, mevcut bariyer sistemine yapılacak küçük bir ilaveyle çok sayıda motosiklet sürücüsünün olası kazalarda hayatını kaybetmesinin önüne geçilmesini istiyor. Mevcut bariyerlere yapılacak plastik top ya da metal parça ilavesi yolda savrulan motosiklet sürücülerinin bariyerin altına girmesini engellemesiyle yaralanmaların önüne geçilmesi sağlanacak.

Türkiye Motosiklet Platformu, bugün İstanbul, Kadıköy'de 10 Nisan Pazar günü yapacağı basın açıklaması ile katil bariyerleri protesto edecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.