Denizlispor’un galibiyet serisini Tuzlaspor sona erdirdi

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2022 - 18:12, Güncelleme: 10.04.2022 - 18:12
 

Denizlispor’un galibiyet serisini Tuzlaspor sona erdirdi

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında küme düşme hattındaki Altaş Denizlispor, bugün evinde Tuzlaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Tuslaspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Denizlispor'un 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Adem Cinek yönetti.  Tuzlaspor, Denizlispor deplasmanına adeta 1-0 önde başladı. Maçın henüz 4. dakikasında sahneye çıkan Harris, Ezeh'in pasını gole çevirmeyi başardı. Mücadelenin 45. dakikasında Tuzlaspor, Diack'ın golü ile Denizlispor karşısında farkı 2'ye çıkardı. Taraflar soyunma odasına 2-0'lık skor ile girdi. MESUT BAKKAL'IN HAMLELERİ İŞE YARAMADI Ev sahibi Denizlispor, maçın 2. yarısına tam 3 değişiklik ile başladı. Mustafa Çeçenoğlu, Emre Sağlık ve Muhammed Gönülaçar'ı oyundan alan Mesut Bakkal, İlhan Depe, Tiago Lopes ve Özer Özdemir ile sahaya çıktı. Fakat Bakkal'ın bu hamleleri oyunda bir şeyleri değiştiremedi. İKİNCİ YARIDA TUZLA 3'LEDİ Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu değiştiremeyen Denizlispor, kalesinde bir gol daha gördü. Tuzlaspor'dan Ahmet Yazar, 55. dakikada takımın 3. golünü kaydetti. DENİZLİSPOR'UN TEK GOLÜ 77'DE GELDİ Denizlispor, Tuzlaspor karşısında mücadelenin 77. dakikasında ilk golünü buldu. Bekir Böke, Tiago Lopes'in asisti ile topu ağlara göndererek, farkı 2'ye düşürdü.  EZEH YENİDEN FARKI 4'E ÇIKARDI Maçın 85. dakikasında Tuzlaspor'dan Ezeh, karşılaşmada farkı yeniden 4'e çıkaran isim oldu. Tuzlaspor, Denizlispor karşısında rahatladı.  GOL PERDESİ DENİZLİ'NİN GOLÜ İLE KAPANDI Denizlispor, Tuzlaspor karşısında farkı yeniden 2'ye indirdi. Maçın 90+3. dakikasında Hakan Çinemre, Djedje'nin asisti ile topu ağlara gönderdi. Denizlispor'un bu golü, mücadelenin son golü oldu. Tuzlaspor, deplasmanda farklı kazandı. MAÇIN ARDINDAN PUANLAR Bu sonuç ile Tuzlaspor, puanını 38 yaparak ligde 10. sıraya yükseldi. Denizlispor ise 33 puan ile Kocaelispor'un altına düşerek, 17. sırada yer aldı. DENİZLİ'NİN GALİBİYET SERİSİ BİTTİ Ligde çıkış yakalayarak küme düşme potasından çıkmak isteyen Denizlispor, 3 maçtır galip geliyordu. Takımda yaşanan çıkışa Tuzlaspor son verdi. Deplasmanda kazanan Tuzla, Denizlispor'un ligde 1 sıra gerilemesine neden oldu. DENİZLİSPOR'UN SON 4 MAÇI Denizlispor 2-0 Boluspor Balıkesirspor 0-1 Denizlispor Kocaelispor 1-5 Denizlispor Denizlispor 2-4 Tuzlaspor
Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında küme düşme hattındaki Altaş Denizlispor, bugün evinde Tuzlaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Tuslaspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Denizlispor'un 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Adem Cinek yönetti.  Tuzlaspor, Denizlispor deplasmanına adeta 1-0 önde başladı. Maçın henüz 4. dakikasında sahneye çıkan Harris, Ezeh'in pasını gole çevirmeyi başardı. Mücadelenin 45. dakikasında Tuzlaspor, Diack'ın golü ile Denizlispor karşısında farkı 2'ye çıkardı. Taraflar soyunma odasına 2-0'lık skor ile girdi.

MESUT BAKKAL'IN HAMLELERİ İŞE YARAMADI

Ev sahibi Denizlispor, maçın 2. yarısına tam 3 değişiklik ile başladı. Mustafa Çeçenoğlu, Emre Sağlık ve Muhammed Gönülaçar'ı oyundan alan Mesut Bakkal, İlhan Depe, Tiago Lopes ve Özer Özdemir ile sahaya çıktı. Fakat Bakkal'ın bu hamleleri oyunda bir şeyleri değiştiremedi.

İKİNCİ YARIDA TUZLA 3'LEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu değiştiremeyen Denizlispor, kalesinde bir gol daha gördü. Tuzlaspor'dan Ahmet Yazar, 55. dakikada takımın 3. golünü kaydetti.

DENİZLİSPOR'UN TEK GOLÜ 77'DE GELDİ

Denizlispor, Tuzlaspor karşısında mücadelenin 77. dakikasında ilk golünü buldu. Bekir Böke, Tiago Lopes'in asisti ile topu ağlara göndererek, farkı 2'ye düşürdü.

 EZEH YENİDEN FARKI 4'E ÇIKARDI

Maçın 85. dakikasında Tuzlaspor'dan Ezeh, karşılaşmada farkı yeniden 4'e çıkaran isim oldu. Tuzlaspor, Denizlispor karşısında rahatladı.

 GOL PERDESİ DENİZLİ'NİN GOLÜ İLE KAPANDI

Denizlispor, Tuzlaspor karşısında farkı yeniden 2'ye indirdi. Maçın 90+3. dakikasında Hakan Çinemre, Djedje'nin asisti ile topu ağlara gönderdi. Denizlispor'un bu golü, mücadelenin son golü oldu. Tuzlaspor, deplasmanda farklı kazandı.

MAÇIN ARDINDAN PUANLAR

Bu sonuç ile Tuzlaspor, puanını 38 yaparak ligde 10. sıraya yükseldi. Denizlispor ise 33 puan ile Kocaelispor'un altına düşerek, 17. sırada yer aldı.

DENİZLİ'NİN GALİBİYET SERİSİ BİTTİ

Ligde çıkış yakalayarak küme düşme potasından çıkmak isteyen Denizlispor, 3 maçtır galip geliyordu. Takımda yaşanan çıkışa Tuzlaspor son verdi. Deplasmanda kazanan Tuzla, Denizlispor'un ligde 1 sıra gerilemesine neden oldu.

DENİZLİSPOR'UN SON 4 MAÇI

Denizlispor 2-0 Boluspor

Balıkesirspor 0-1 Denizlispor

Kocaelispor 1-5 Denizlispor

Denizlispor 2-4 Tuzlaspor

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.