Askere Gidecekti Kazada Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 09.06.2016 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Askere Gidecekti Kazada Hayatını Kaybetti

Denizli’de yaşanan trafik kazasında 20 yaşında ki genç hayatını kaybetti.

Denizli Serinhisar'da ikamet eden 20 yaşında ki Mehmet Ali Aydoğmuş, kendisinden iki yaş küçük arkadaşı R.K ile Denizli’ye gezmeye geldi. İddiaya göre, güvercin meraklısı olan 2 genç, güvercin bakmak için Denizli’ye geldikleri ve kaldırımda yürürken kontrolden çıkan otomobilin altında kaldı. Yaşanan kazada 2 genç  ağır şekilde yaralandı. Meydana gelen trafik kazası sonucu iki genç apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Ali Aydoğmuş hayatını kaybetti. Arkadaşı R.K ise kırıklarla yaralı olarak tedavisine devam edildi. Meydana gelen bu üzücü kaza Serinhisar’ı hüzne boğdu. Muhammet Ali Aydoğmuş’un bugün askere gideceği de öğrenilen bilgiler arasında yerini aldı. Arkadaşı R.K’nın tedavisine devam ediliyor. Yaşanan kazayla ilgili olarak Polis soruşturma başlattı.  
Denizli’de yaşanan trafik kazasında 20 yaşında ki genç hayatını kaybetti.

Denizli Serinhisar'da ikamet eden 20 yaşında ki Mehmet Ali Aydoğmuş, kendisinden iki yaş küçük arkadaşı R.K ile Denizli’ye gezmeye geldi.


İddiaya göre, güvercin meraklısı olan 2 genç, güvercin bakmak için Denizli’ye geldikleri ve kaldırımda yürürken kontrolden çıkan otomobilin altında kaldı. Yaşanan kazada 2 genç  ağır şekilde yaralandı. Meydana gelen trafik kazası sonucu iki genç apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Ali Aydoğmuş hayatını kaybetti. Arkadaşı R.K ise kırıklarla yaralı olarak tedavisine devam edildi. Meydana gelen bu üzücü kaza Serinhisar’ı hüzne boğdu. Muhammet Ali Aydoğmuş’un bugün askere gideceği de öğrenilen bilgiler arasında yerini aldı. Arkadaşı R.K’nın tedavisine devam ediliyor. Yaşanan kazayla ilgili olarak Polis soruşturma başlattı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.