KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 16.04.2022 - 15:21
 

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği’nin Polisevi’nde verdiği iftar yemeğine STK örgütleri KADEM üyeleri ve öğrenciler katıldı.

KADEM Denizli İl Temsilciliği, Polisevi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İl Başkanı Yücel Güngör, kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, memur, işçi, işveren KADEM üyeleri ile birlikte PAÜ öğrencileri katıldı. Ramazan’ın manevi atmosferi içerinde gerçekleşen iftar programı, ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. Uzun süredir biraraya gelemeyen davetliler hem yemeklerini yedi hem sohbet etti. Davetliler arasında yer alan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve İl Başkanı Yücel Güngör, başka bir programa katıldıklarından dolayı KADEM’in iftar programına geç de olsa katıldı. Programın bitimine yakın programın düzenlendiği salona gelen Özkan ve beraberindekiler KADEM üyeleri ile sohbet etti. “BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK” KADEM Denizli İl Temsilcisi Aysel Harktı, yaptığı açıklamada; KADEM Denizli olarak geleneksel iftarımızda, üyelerimiz, öğrenci kardeşlerimiz ve kıymetli ailelerimiz ile bir araya gelerek Ramazan ayının bereketi ile birlikte olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadık. Öğrenci kardeşlerimize KADEM ailesi olarak anne şefkati ile her daim birlikte olmanın keyfini yaşadık. Öğrencilerimizin yurt ortamından uzaklaşarak aile olarak bizlerle iftar açmalarının sevinci bizleri daha çok mutlu etti. KATILIMICILARA TEŞEKKÜR İftarımıza katılarak bizleri onurlandıran Ak Parti Gurup Başkanvekili Sayın Cahit Özkan, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yücel Güngör, Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval Gebeş, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Basın Mensuplarına, STK Başkanlarına, İl Müftü Yardımcımıza, üyelerimize, gönüldaşlarımıza ve gençlerimize teşekkür ederiz. “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe büründüğü mübarek Ramazan ayımız bizlere, ailelerimize, KADEM ailemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ederim. Gelecek Ramazanlarda sağlıkla, yeniden buluşmak dileğiyle birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ramazanın bereketi, paylaştıkça çoğalır” ifadelerine yer verdi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği’nin Polisevi’nde verdiği iftar yemeğine STK örgütleri KADEM üyeleri ve öğrenciler katıldı.

KADEM Denizli İl Temsilciliği, Polisevi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İl Başkanı Yücel Güngör, kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, memur, işçi, işveren KADEM üyeleri ile birlikte PAÜ öğrencileri katıldı.

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

Ramazan’ın manevi atmosferi içerinde gerçekleşen iftar programı, ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. Uzun süredir biraraya gelemeyen davetliler hem yemeklerini yedi hem sohbet etti. Davetliler arasında yer alan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve İl Başkanı Yücel Güngör, başka bir programa katıldıklarından dolayı KADEM’in iftar programına geç de olsa katıldı. Programın bitimine yakın programın düzenlendiği salona gelen Özkan ve beraberindekiler KADEM üyeleri ile sohbet etti.

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

“BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

KADEM Denizli İl Temsilcisi Aysel Harktı, yaptığı açıklamada; KADEM Denizli olarak geleneksel iftarımızda, üyelerimiz, öğrenci kardeşlerimiz ve kıymetli ailelerimiz ile bir araya gelerek Ramazan ayının bereketi ile birlikte olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadık. Öğrenci kardeşlerimize KADEM ailesi olarak anne şefkati ile her daim birlikte olmanın keyfini yaşadık. Öğrencilerimizin yurt ortamından uzaklaşarak aile olarak bizlerle iftar açmalarının sevinci bizleri daha çok mutlu etti.

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

KATILIMICILARA TEŞEKKÜR

İftarımıza katılarak bizleri onurlandıran Ak Parti Gurup Başkanvekili Sayın Cahit Özkan, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yücel Güngör, Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval Gebeş, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Basın Mensuplarına, STK Başkanlarına, İl Müftü Yardımcımıza, üyelerimize, gönüldaşlarımıza ve gençlerimize teşekkür ederiz.

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe büründüğü mübarek Ramazan ayımız bizlere, ailelerimize, KADEM ailemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ederim. Gelecek Ramazanlarda sağlıkla, yeniden buluşmak dileğiyle birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ramazanın bereketi, paylaştıkça çoğalır” ifadelerine yer verdi.

KADEM Denizli, iftar yemeğinde bir araya geldi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.